do kamisa0223

• Autor wątku Autor wątku marsjanka
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
M

marsjanka

Użytkownik
Odpowiedzi
33
Witam. Takie oto otrzymuję wiadomości na pw od użytkowniczki forum. Chamstwo tej osoby sięga zenitu przyzwoitości. I do Jej wiadomości:Jestem mężatką od 12 lat, a dziecko moje jest poczęte z miłości.To czy jestem czy nie nadal ze swoim mężem, to do Twojej informacji-JESTEM! Ale pomagam kobietą które pomocy oczekują a Ty udaj się do dobrego psychiatry.

kamisia0223
Początkujący

Domyślnie ciąg dalszy
Jakbys nie zauważyła tu jest forym prawne i oczekuje sie porad prawnych a nie opini "biednych pokrzywdzonych samotnych kobiet" bo takie posty to sobie możesz pisać na samotnamatka.pl A wy najpierw dupy dajecie na dziecko łapiecie pijanego faceta bo nikt was by inaczej po trzeźwemu nie chciał. On napity sie łapie zakłada worek na łep i za ojczyzne. A potem gożkie żale. To ty sie lepiej zastanów. Ja nie zostałam sama z benkartami i nie mam pretensji do całego świata o sowją głupotę. A jestem osobą niezależną bez zobowiązań w przeciwieństwie do ciebie. I nie obrażm innych bo mi sie nie udało bo to wynika z twojich postów nawt do innych użytkowników. Mówisz że ja język kalecze to ty sama spójrz jak piszesz. Bo czytanie ze zrozumieniem sie kłania. I rozczenia alimentacyjne to są w KC a nie jakims "RIO" Cyba że to twoje RIO Raz sie puściłam i O mam dziecko:P
kamisia0223 jest off-line Przekaż wiadomość

W jednym przynajmniej sie ta "Pani" myli roszczenia alimentacyjne normuje RIO a nie KC. Ze swojej strony proponuje sie nie przejmowac, w internecie kazdy jest anonimowy wiec moze bez konsekwencji obrazac innych. Ta "pani" nie jest pierwsza i z pewnoscia nie bedzie ostatnia.:)

ja się nie przejmuję, tylko jest mi jej zwyczajnie tak po ludzku żal ile w niej złości i nienawiści tylko dlatego, ze radziłam kobiecie w sprawie alimentów.

Generalnie temat nadaj się do zamknięcia ale na razie przeniosłem do Hydeparku, bo na pewno nie jest to wątek z dziedziny prawa tylko z obszaru kultury bycia.

Grunt to się nie przejmać ;) Ta "Pani" to prostaczka. Pewnie "RIO" to wg niej Regionalna Izba Obrachunkowa :ok:

Zawsze lubiłem chodzić do szkoły....I dlatego teraz nie robię błędów.

Moja inwektywa jest okazaniem zbulwersowania na takie zachowanie. I w zasadzie to nie jest żadna inwektywa, tylko stwierdzenie. Nikogo nie uraziłam.:-x

Nikogo nie uraziłam.:mad:
To że ktoś nie zna przepisów lub myli nazewnictwo kodeksów nie oznacza iż jest od razu prostakiem.
Gdyby iść Twoim tokiem rozumowania okazałoby się że większość tu piszących zasługuje na to miano co jest obraźliwe.

Zgadzam się z panem moderatorem globalnym. Za prostactwo uważam to co cytuję poniżej, a nie nieznajomość prawa. Mam nadzieję, że mnie zrozumiałeś. Na lekką ironię w kwestii kodeksowej należy sobie pozwolić w obliczu takich słów jak poniżej.

"...opini "biednych pokrzywdzonych samotnych kobiet" bo takie posty to sobie możesz pisać na samotnamatka.pl A wy najpierw dupy dajecie na dziecko łapiecie pijanego faceta bo nikt was by inaczej po trzeźwemu nie chciał. On napity sie łapie zakłada worek na łep i za ojczyzne. A potem gożkie żale. To ty sie lepiej zastanów. Ja nie zostałam sama z benkartami i nie mam pretensji do całego świata o sowją głupotę."

Mam nadzieję, że mnie zrozumiałeś.
Ja tylko zrozumiałem po tych paru wpisach że błędem było zostawienie tego wątku otwartym.
Zamykam bo te wpisy ani nas nie ubogacą ani nie rozszerzą naszej wiedzy prawnej.!

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót