Dodatek Solidarnościowy

• Autor wątku Autor wątku Kinga200
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
K

Kinga200

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
28
Zwracam sie z zapytaniem przyznali mi dodatek solidarnościowy i pytanie Czy mogę podjąć pracę czy jeśli podejmę pracę czy stracę ten dodatek

Kinga200 napisał:
Zwracam sie z zapytaniem przyznali mi dodatek solidarnościowy i pytanie Czy mogę podjąć pracę czy jeśli podejmę pracę czy stracę ten dodatek

Kiedy składałaś wniosek? Ja do dnia dzisiejszego nie dostałem ani dodatku solidarnościowego ani negatywnej odpowiedzi, a wniosek składałem 23 czerwca...

Ja składałam wniosek 21 czerwca a 23 czerwca pieniądze miałam już na koncie tu jest odległy termin nie wiem czy nie przyjda gdzieś dopiero w połowie lipca. Jak składałeś wniosek to przez profil zaufany tam powinna ci wiadomość przyjść na konto zus nie na emila i w tedy będziesz wiedział czy przyznali czy nie

Ostatnia edycja:
Czy ktoś z was na forum wie może kiedy wypłacany bezie dodatek za lipiec otrzymałam pierwszy ponad miesiąc temu i do tej pory nic

Do końca miesiąca powinien być wypłacony.

A ja się podepnę. Skończyło mi się w niedzielę chorobowe. Brak umowy o pracę i ubezpieczenia. Zasiłek chorobowy dostałem wczoraj. Czy mogę w związku z tym wystąpić o zasiłek solidarnościowy czy nie bardzo?

Powrót