X
xxwek
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 30
Po 3 latach pracy (na śmieciówce) w szkole językowej, nauczona doświadczeniem postanowiłam otworzyć swoje centrum językowe. Złożyłam dokumenty do PUP w moim mieście w celu otrzymania 19 tys. złotych na rozpoczęcie DG. Otrzymałam negatywną odpowiedź ponieważ według PUP:
* ukończone studia I stopnia na kierunku Administracja oraz ostatni rok II stopnia na kierunku Zarządzanie nie są związane z prowadzenie i zarządzaniem centrum językowym.
* 3-letnie doświadczenie w szkole językowej nie jest w ogóle brane pod uwagę, ponieważ praca była na umowę zlecenie
* we wniosku przedstawiłam 5 osób (lektorów), których zatrudniłabym zaraz po rozpoczęciu DG, ale UP to nie interesuje.
Czy można się w tej sytuacji odwoływać?
Tak w moim mieście walczy się z bezrobociem...
POZDRAWIAM I Z GÓRY DZIĘKUJE ZA ODPOWIEDŹ
* ukończone studia I stopnia na kierunku Administracja oraz ostatni rok II stopnia na kierunku Zarządzanie nie są związane z prowadzenie i zarządzaniem centrum językowym.
* 3-letnie doświadczenie w szkole językowej nie jest w ogóle brane pod uwagę, ponieważ praca była na umowę zlecenie
* we wniosku przedstawiłam 5 osób (lektorów), których zatrudniłabym zaraz po rozpoczęciu DG, ale UP to nie interesuje.
Czy można się w tej sytuacji odwoływać?
Tak w moim mieście walczy się z bezrobociem...
POZDRAWIAM I Z GÓRY DZIĘKUJE ZA ODPOWIEDŹ