Dostaję sms-y z danego nr.telefonu...że rosną mi rogi!!!

• Autor wątku Autor wątku elcia1983
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
E

elcia1983

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
4
Witam wszystkich!!! Dostaję sms-y od jakiejś osoby-kobiety i pisze mi ona że mój mąż mnie zdradza doprowadza mnie to do obłędu i do rozpadu małżeństwa-mąż się wypiera i sama nie wiem co mam robić chiałabym dowiedzieć się w jaki sposób mogę dowiedzieć się która to osoba wysyła mi te sms-y próbowałam to zgłosić na policję ale oni twerdzą że to nie są grożby i to nie jest przestępstwo. Rozkładam ręce proszę jeśli ktokolwiek wie coś na ten temat za jakiekolwiek info będę wdzięczna. Pytanie zadaję sobie ciągle-kto to??? Nr.tel jest widoczny na moim tel. mam wszystkie sms-y ponieważ nie kasuję ich aby mieć dowód. Jak mogę dowiedzieć się dane tej osoby???:mad:
pozdrawiam wszystkich:(

Czyli zostaje mi ostatnie wyjście jakim jest sąd:mad::mad:
Dziękuję za odp.
pozdrawiam

Zainwestuj w firmę detektywistyczną a oni szybko namierzą żartownisia, niestety to trochę kosztuje :(

A może to...

Art. 107 KW. Kto w celu dokuczenia innej osobie złośliwie wprowadza ją w błąd lub w inny sposób złośliwie niepokoi,
podlega karze ograniczenia wolności, grzywny do 1.500 złotych albo karze nagany.

jasza napisał:
Zainwestuj w firmę detektywistyczną a oni szybko namierzą żartownisia, niestety to trochę kosztuje :(

Niestety gdybym miała na to środki finansowe skorzystałabym ale niestety nie stać mnie na wynajęcie detektywa ale dziękuję bardzo za odp
pozdrawiam

MarLew napisał:
A może to...

Art. 107 KW. Kto w celu dokuczenia innej osobie złośliwie wprowadza ją w błąd lub w inny sposób złośliwie niepokoi,
podlega karze ograniczenia wolności, grzywny do 1.500 złotych albo karze nagany.

Dziękuję za podanie art.107 KW. Na pewno go wykorzystam.:(
pozdrawiam;)

Powrót