dozór elektroniczny

• Autor wątku Autor wątku cygan1984
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
C

cygan1984

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
2
Witam, dostałem 8 miesięcy do odsiadki za niby pobicie apelacja nie przyniosła rezultatu bo to niby chuliganka, będę pisał wniosek o dozór elektroniczny co najlepiej napisać we wniosku nie mam zony ani dziecka mam prace od miesiąca dopiero i to prace jako agent w kancelarii ubezpieczeniowej zapisałem się właśnie na studia prawnicze ale dopiero od października co napisać w tym wniosku aha leczyłem się kiedyś na nerwice i depresje,ciężko dostać zgodę na te bransoletkę ???

Cześć
Miałeś przyznanego kuratora do tego wyroku jeśli tak to jego opinia jest bardzo istotna najlepiej udaj się do niego i powiedz o swoich argumentach . Tęż bym odnowił kontakt z psychologiem czy psychiatrą pewnie ta depresja się pognębiła jeśli widzisz wszystko w czarnych kolorach bez możliwości poprawy / poczytaj o depresji / to jest to podkładka Ale najwięcej daje praca umowa może mama albo tata mają jakąś chorobę lub nie pracują i musisz im pomóc a ZK ci to uniemożliwi zaświadczenie o zapisaniu się na studia też pomoże z reguły o dozór elektroniczny przy wyroku do 12 mi nie powinieneś mieć problemów No chyba że opinia od dzielnicowego będzie negatywna jak i karalność wcześniejsza Adwokat też by się przydał ale dobry nie pierwszy z brzegu
pozdrawiam

Skazany pracujesz jako agent w firmie ubezpieczeniowej i zapisałeś się na studia prawnicze. Baaardzo to ciekawe.
Odbycie kary w systemie SDE można uzyskać przede wszystkim podając w wniosku prawdę.

Powrót