Dozor elektroniczny

• Autor wątku Autor wątku paulaina
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
No właśnie a jak trzeba zarobić to trzeba być na wolności już poczytałam te kodeksy więc nic nie stoi na przeszkodzie otrzymaniu takiej zgody zobaczymy długo nie zostało do rozprawy chodzi na terapię więc to też coś da bo chce coś zmienić w swoim życiu

Nie przestępca bo on nie zabił człowieka nie okradł to jest przestępca a nie który człowiek nie odrobił prac społecznych to jest różnica

Lepiej urodzić dziecko niż usunąć moim zdaniem niech żyje w biedzie ale jest na świecie . Są różni ludzie więc próbuje znaleźć tu odpowiedzi więc dzwoniłam do kuratora i taka zgoda będzie udzielona więc nie mam czym się przejmować

Ostatnią edycję dokonał moderator:
Potrafię sobie wyobrazić, że ktoś nie odrobi miesiąca prac społecznych, ale jakoś nie mogę tego zrozumieć.

Są czasy że mnie ma się czasu na pracę społeczne ale on żałuję to co zrobil i wie że to bylo źle ale wziął się za swoje życie i chcę je naprawić więc każdemu trzeba dać drugą szansę

Ograniczenie wolności zamiast jej pozbawienia było właśnie taką szansą. Tak mi się przynajmniej wydaje...

Dał szansę ale mama mu umarła chodził na terapię był pod zamknięciem żeby doszedł do siebie strasznie kochał swoją mamę i nie umiał się pogodzić z jej śmiercią dlaczego tak wyszło jak wyszło , nie dostanie to trudno najwazniejsze chceci dużo mu nie zostało do odbycia tylko 2 miesiące

Chwila, chwila... czyli nie chodzi o wykroczenie, tylko o przestępstwo, prawda?

Wykroczenie to jest bo nie odrobił prac społecznych to podchodzi pod kodeks wykroczeniowy

Czy ktoś mi tu pomoże czy będziecie oceniać ludzi bo popełnił błąd te forum jest od pomagania a nie o ocenianiu ludzi jacy są , każdy ocenia ludzi a nie znają całego życiorysu ja też bym mogła oceniać tych ludzi którzy mają po 2 lata wyroku ale umieją życie ustatkować

Ludzie ogarnięcie się z tymi opiniami albo nie wypowiadajcie się

Ale w czym mamy Ci pomóc?Pytałaś czy myślimy że Twój mąż dostanie dozór,każdy napisał co myśli i tyle.To że to co myślą inni nie pasuje Tobie to już nie nasza wina.Poza tym skoro kurator powiedział Ci że "dostanie",to już chyba po problemie?

Klaidia002 napisał:
Wykroczenie to jest bo nie odrobił prac społecznych to podchodzi pod kodeks wykroczeniowy
Nie ma SDE za wykroczenia. Musiało zostać popełnione przestępstwo. Nie ważne czy chodzi o niepłacenie alimentów czy o zabojstwo.

On nie ma prac społecznych za alimenty

Ani nikogo nie zabił poprostu dostał za grzywnę niezapłaconą 150 dni

A za co ta grzywna?

Wysłane z mojego SM-N960F przy użyciu Tapatalka

5000tysiecy jak jeszcze z nim nie byłam to miał wypadek samochodowy i to niby na jego niekorzyść poszło coś takiego i dlatego dostał że on to spowodował ale nie ma ofiar, tylko samochody zderzone i coś tam

5 mln grzywny? No nieźle musiał narozrabiać :lol::lol::lol:

Powrót