druga ciąża, woly związek a praca w jst

• Autor wątku Autor wątku ams
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
A

ams

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
10
Witam moje pytanie jest dość nietypowe, i szczerze mówiąc nie wiem do jakiego forum go przyczepić. Prosze o porade, jestem w wolnym związku , na dodatek w ciąży i pracuję w urzędzie. Niewiem jak zostanie odebrana moja ciąża przez pracowników a tymbardziej przez pracodawacę. Pytanie jest czy mam się szybko wychodzic za mąż. Dodam że jestem osoba spokojną, rzadko wychodze, mam juz jedno dzieciątko z wolnego związku(urodziłam jak miałam 22). Dlaczego nie wyszłam za mąż bo narzeczonego nie było stać na założenie rodziny po prostu nie wyszalał się i po 1.5 roku rozstalismy się. Teram mam 28 lat i nie wiem co zrobic.Nie chcę robić coś pochopnie. Planujemy ślub kościelnuy jak dzidzia sie urodzi i troszkę podrosnie. Prosze jak jest ktoś kto mógłby mi doradzić, z góry dziękuje.

Cóż, IMHO to jest forum prawne, więc proszę o pytanie prawne, a nie natury hmmm osobistej. Okoliczności przez Panią wymienione nie mają wpływu na pracę w jst.

A dokładniej - nie powinny mieć.

Nauzicaa - a gdybyś była jakimś kierownikiem w takim urzędzie i miała poglądy, że to jest niemoralne itd. i chciała się pozbyć takiego pracownika - to jakbyś się za to zabrała? I jak pracownik miałby się bronić...

Powrót