S
Sylweksylwek
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 12
Witam. Po krotce opisze dwoj problem. Otoz dzisiaj przez zupelny przypadek spotkalam osobe ktora kupila ode mnie mieszkanie 5 lat temu i dowiedziam sie ze w swojej skrzynce znalazla korespondencje adresowana do mnie (stary sdres i stare nazwisko). Udalam sie wiec z nia po owe dokumenty i jak sie okazalo jedno to zeykly list z firmy dt partners w ktirym piszą ze jesli w ciagu 7 dni od dnia odebrania listu wplace 845 zl to automatycznie sprawa zostanie zakończona a praca komornika przerwana... ( nie jest napisane z czego owy dlug wynika)
Drugie pismo to awizo rowniz na stare dane wiec pani na poczcie mi go nie wydała. ... pokazsla tylko nadawce - komornik z okolic Wrocławia... moje pytanie brzmi następująco - co powinnam teraz zrobic? Pewnie to komornik tego dt? Czy ktos byl w podobnej sytuacji?
Drugie pismo to awizo rowniz na stare dane wiec pani na poczcie mi go nie wydała. ... pokazsla tylko nadawce - komornik z okolic Wrocławia... moje pytanie brzmi następująco - co powinnam teraz zrobic? Pewnie to komornik tego dt? Czy ktos byl w podobnej sytuacji?