W
wnm
Stały bywalec
- Odpowiedzi
- 895
Witam ! Od co najmniej pół roku na osobista komórkę mam co kilka dni połączenia i od nieznanych mi numerow . Wyszukałam ,ze naleza do DT partners .Sa tez smsy gdzie piszą np.,ze mają dla mnie dobra wiadomosc i proszą o pilny kontakt. Nawet ostatnio zaproponowali mi w smsie rozłozenie długu na raty.
Jeden z pierwszych telefonow nawet odebrałam i nikt nie odezwał się .
Rzecz w tym ,ze nie mam długow i nie otrzymałam zadnego nakazu zapłaty z sądu ani od komornika .Adresu nie zmieniałam od ponad 30 lat.
Domyslam się ,ze mogą to byc jakies stare długi telekomunikacyjne albo inne byłego męża.ale ja nie podpisywałam jakis wspólnych umów.
Czy w związku z tym powinnam jakos zareagowac ,czy to mozliwe ,ze mnie o niczym nie poinformowano pisemnie ,a winykacja mnie sciga ?
Gdzie ewentualnie mogłabym sprawdzic czy na moje nazwisko i imię jest jakis dług ? bo naprawdę nie wiem.
Byłabym wdzięczna za pomoc
Jeden z pierwszych telefonow nawet odebrałam i nikt nie odezwał się .
Rzecz w tym ,ze nie mam długow i nie otrzymałam zadnego nakazu zapłaty z sądu ani od komornika .Adresu nie zmieniałam od ponad 30 lat.
Domyslam się ,ze mogą to byc jakies stare długi telekomunikacyjne albo inne byłego męża.ale ja nie podpisywałam jakis wspólnych umów.
Czy w związku z tym powinnam jakos zareagowac ,czy to mozliwe ,ze mnie o niczym nie poinformowano pisemnie ,a winykacja mnie sciga ?
Gdzie ewentualnie mogłabym sprawdzic czy na moje nazwisko i imię jest jakis dług ? bo naprawdę nie wiem.
Byłabym wdzięczna za pomoc