Y
ync
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 6
Jestem atakowany telefonicznie przez DTLex w postaci wezwań telefonicznych i sms do spłaty fikcyjnego długu. Dzwoniący domaga się rozmowy z nie istniejącą w moim domu osobą i nie pomagają żadne tłumaczenia że pod tym telefonem takiej osoby nie ma ( po sprawdzeniu taki gość o takich personaliach mieszka kilka domów dalej). Radziłem się prywatnie u znajomego prawnika zajmującego się windykacją. Radzi on by do natrętów napisać z informacją że pod tym numerem nie ma takiej osoby i z żądaniem zaprzestania nękania telefonicznego ( stalking). Wszystko dobrze ,ale po wpisaniu do wyszukiwarki wyskakują mi pod tym adresem i telefonem ( 727601257) 3 różne instytucje. Debt Trading Partners BIS sp. z o.o.
DTLex Kancelaria radców prawnych.
Oraz DTP Partners.
Dlatego nie wiem do kogo napisać i czy w ogóle napisać.
Czy po napisaniu nie uwiarygodnię swoich danych osobowych. I stworzę pole do dodatkowych manipulacji od tych pseudowindykatorów . Bo coś nie wierzę że takie pomyłkowe telefony to przypadek.
Będę wdzięczny za jakąkolwiek poradę , za co z góry dziekuję
DTLex Kancelaria radców prawnych.
Oraz DTP Partners.
Dlatego nie wiem do kogo napisać i czy w ogóle napisać.
Czy po napisaniu nie uwiarygodnię swoich danych osobowych. I stworzę pole do dodatkowych manipulacji od tych pseudowindykatorów . Bo coś nie wierzę że takie pomyłkowe telefony to przypadek.
Będę wdzięczny za jakąkolwiek poradę , za co z góry dziekuję