Duża strona oszukuje ludzi - ***

• Autor wątku Autor wątku kyll
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
K

kyll

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
1
Witam mam problem ze stroną ***, jest to strona która oferuje punkty za wykonywanie zadań w różnych grach, które potem można wymienić na nagrody w ich sklepie, jest to chyba największa w Polsce strona tego typu a przynajmniej kiedyś była, teraz współpracuje z takimi markami jak *** czy ***. Jakiś czas temu wykonałem zadanie za które miałem dostać 5000 tysięcy puntków, których mi nie przyznano. Wysłałem im 3 różne potwierdzenia wykonania zadania żeby się nie przyczepili, po 72 godzinach(czas na sprawdzenie zadania) napisałem do supportu że nie dostałem punktów. Support nic nie odpowiada od kilku dni. Czytając opinie można stwierdzić że nie tylko ja zostałem oszukany, ale też sporo innych osób ma taki problem, na ich komunikatorze(***) ludzie też się skarżą na ten problem. Pytanie czy mogę coś z tym zrobić kiedy mam dobre dowody, i więcej ludzi też mogło by takie dowody przesłać?

moderacja

Ostatnią edycję dokonał moderator:
Zacznij od regulaminu. Tam jest napisane gdzie składać reklamacje i jaki jest termin odpowiedzi na nie. Nie wyrywaj się też z nazywaniem od razu kogoś oszustem - to jest pomówienie.

Powrót