duze pieniadze

• Autor wątku Autor wątku echo-86
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
E

echo-86

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
3
Mam kolejna sprawe gdzie do konca nie wiadomo co robic.Dajmy na to ze wypozyczam busa na umowe .zostaje mi on zabrany do czu sprawy we francji.Na sprawie we francji bus zostaje skonfiskowany a jedny z powodow jest nie strawienie sie wlasciciela busa na sprawe,W polsce wlasciciel tego samego busa zaklada mi i mojemu koledze sprawe o nie zwrocenie busa na kwote łaczna 90 tys pln.po rozpatrzenjiu sprawy ze wzgledy ze sujujemy sad przyzanaje nam do slplaty 40 tyś pln w okresie do 1 stycznia 2008 roku(30 tyś)i do 31 marca 2008 roku kolejne 10 tyś.JEDNAK własciel tego samego busa w trakcie calego zamieszania sam odwoluje sie we francji o nie sluszne zabranie busa i z czasem otrzymuje odszkodowanie za nie sluszne skonfiskowanie auta 20 tyś euro.WsZYSTKo pieknie tylko że ja jestem ta osoba ktora ma placic 40 tys i mam nie wiele czasu i nie wiem co robic.bylem u adwokata Bartkowiaka z glogowa ktory byl moim pelnomocnikiem w tej sprawie i mowie mu ze jest tak sytuacja ze wiem na 100 procent ze wlasciciel auta dostał odszkodowanie poniewaz widziala t osoba ktora za nic w swiecie by mnie nie oszukala i ktora widziała kartke ktora pokazywal mu własciciel busa chwalac sie ze dostal odszkodowanie a adwokat na to ze on nie moze nic zrobic w polsce.Co mam robic.Jak i do kad sie odwolac.Jak to sprawdzic we francji ze on te piniadze odzyskal.Prosze o pomoc dajcie jakas podopowiedz!

Możesz napisać tam gdzie auto zostało zatrzymane z pytaniem czy właściciel odebrał auto..
Pieniądze za nie chyba nie otrzymał bo auto idzie na parking policyjny i zostaje powiadomiony właściciel celem odebrania swojego auta.

http://forumprawne.org/o,75544.html

Powrót