G
Guest
moje pytanie: czy w ustawie o Oświacie jest mowa kogo dotyczy przerwa zimowa tzw. ferie.- dlaczego pytam .w wyroku rozwodowym sąd przydzielił ojcu prawo do widzeń 2 razy w tygodniu, 2 weekendy w miesiącu , miesiąc wakacji letnich i tydzień ferii zimowych. niby normalne - problem mam taki że dzieci są w wieku 2 i 6 lat.po spędzonym miesiącu letnim u ojca wróciły zaniedbane ,smutne i stęsknione. starszy w 1 miesią dorobił sie nadwagi.
z młodszym jest problem gdy ma jechać na weekend zawsze płacze i nie chce jechać beze mnie.uważam że jest za mały aby jechać na tydzień do ojca tym bardziej że wciąż choruje na infekcje gardłowe.ojciec poprostu nie dba..a domaga sie tego tygodnia.czy musze mu odda dzieci na ten czas wbrew ich woli :roll: jesteśmu pierwszy rok po rozwodzie i to są pierwsze ferie.
z młodszym jest problem gdy ma jechać na weekend zawsze płacze i nie chce jechać beze mnie.uważam że jest za mały aby jechać na tydzień do ojca tym bardziej że wciąż choruje na infekcje gardłowe.ojciec poprostu nie dba..a domaga sie tego tygodnia.czy musze mu odda dzieci na ten czas wbrew ich woli :roll: jesteśmu pierwszy rok po rozwodzie i to są pierwsze ferie.