dział windykacji ultimo

• Autor wątku Autor wątku karincia
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
K

karincia

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
2
Szanowni Państwo.
Zwracam się z prosbą o wszelki informacje dotyczace przedawnienia pozyczki zaciągnietej w firmie Prowident,a mianowicie sprawa ma sie następująco.;POZYCZKA ZOSTAŁA ZACIĄGNIETA W 2005.07.08 DO DNIA 6.11.2013 ROKU NIE OTRZYMAŁAM ZADNEGO PISMA Z FIRMY PROWIDENT.6.11.2013R.OTRZYMAŁAM PISMO OD FIRMY ULTIMO (propozycja porozumienia) zebym spłaciła dług w wysokosci 1000zł z mozliwiscia spłaty w trzech ratach. Co zrobic w tej sytuacji? obawiam się komornika .Bardzo proszę o szybką odpowiedz.
Z powazaniem.
karincia

prawdopodobnie takie sprawy zostaja przedawnione po 3 latach ,czy mam racje?

Możesz mieć i nie mieć....przeczytaj wskazane wątki ze zrozumieniem.

wygląda na to, że przedawnione (o ile w jakiś sposób długu nie uznałaś). co robic? nic nie robić. na twoje ruchy przyjdzie czas jeśli dostałabyś nakaz z sądu

karincia napisał:
Co zrobic w tej sytuacji?

Oddaj pieniądze. Skoro wierzyciel wzywa Ciebie do spłaty zobowiązania, to Twoim obowiązkiem jest zapłacić!!!

Haśko90 napisał:
Skoro wierzyciel wzywa Ciebie do spłaty zobowiązania, to Twoim obowiązkiem jest zapłacić!!!
Oddaj mi 450zł. Obowiązkiem twoim jest mi oddać....nie pamiętasz jak Ci pożyczyłem?
Proszę nie pisać windykacyjnych bzdur.

a co innego może pisać windykacyjny troll?

A może by się tak skupić na meritum sprawy? Jeśli to, co napisałem uprzednio, nie jest zgodne z prawem, to proszę o wyprowadzenie mnie z błędu ;)

a co niby twoim zdaniem ma być zgodne bądź niezgodne z prawem? napisałeś że na wezwanie trzeba obowiązkowo zapłacić. wezwanie jest zgodne z prawem. nie ma obowiązku płacenia w sytuacji jeśli jest zgodne z prawem uchylenie się od zapłaty w sytuacjach prawem określonym. więc o co ci chodzi tak w ogóle?

Powrót