Dziekan wydziału nagminnie i celowo utrudnia mi studiowanie

• Autor wątku Autor wątku mercymona
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
M

mercymona

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
16
Witam,
uprzejmie proszę o pomoc w związku z nierównym traktowaniem i celowym utrudnianiem mi studiowania, przez Dziekana mojego wydziału. Owy proceder ma miejsce od 2014 roku, po dzień dzisiejszy. Od tego czasu wielokrotnie złamano regulamin w moim przypadku, zarzucano mi zagubienie dokumentów, które ginęły w Dziekanacie, uniemożliwiano mi podejście do egzaminu, wymagano znajomości materiału wykraczającego poza wymagania przedmiotowe opisane w systemie USOS, nie odpisywano na oficjalne maile, bezpodstawnie skreślano z listy studentów i wiele innych. Na wszystkie te okoliczności posiadam oczywiście obszerny materiał dowodowy. Chciałabym także nadmienić, iż jestem osobą po próbie samobójczej, z rozpoznaniem zaburzeń depresyjno-lękowych. Wszystkie wyżej wymienione nieprzyjemności, jakie napotykam ze strony uczelni, mają wpływ na ciągłe pogorszenie mojego stanu zdrowia, co również jestem w stanie udowodnić.
Czy taką sytuację można gdzieś zgłosić?
Z góry bardzo dziękuję za pomoc.

Nad dziekanatem jest rektorat. A więc tam w pierwszej kolejności udaj się.

mercymona napisał:
Wszystkie wyżej wymienione nieprzyjemności, jakie napotykam ze strony uczelni, mają wpływ na ciągłe pogorszenie mojego stanu zdrowia, co również jestem w stanie udowodnić.
Czy taką sytuację można gdzieś zgłosić?

w zależności od objawów....do lekarza rodzinnego, internisty, psychiatry .....

oni zapewne poradzą ci więcej na temat pogorszenia sie twojego stanu zdrowia a nie my.... a jesli nie takiej porady oczekiwałeś to po co bez sensu informujesz nas o swoich chorobach psychicznych... ?

Powrót