A
aniskop
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 2
Witam, mam bardzo dziwny problem zwiazany z niedoplata za neostrade, oto szczegoly
Rok temu podpisalem umowe z TP.
Neostrada byla - jak jest w umowie - przez 6 miesiecy za zlotowke, umowa jest na 2 lata.
Placilem regularnie i szczerze mowiac nie przywiazywalem do detail ile za co - dobry konsument
Po roku TP zorientowala sie ze przez 15 miesiecy naliczala mi 1 miesiecznie za Neostrade i wyslala pismo ze mam do zaplacenia zalegly rachunek.
Szczerze mowiac wiem ze mam do zaplacenia 1000 pln.
TP zazyczyla sobie przeslania mojej umowy ( nie wiem czemu ) , gdy odmowilem zaplacenia i przeslania umowy wylaczyli mi telefon o dziwo neostrada dziala?!
Obecnie jestem poza granicami kraju ale przy najblizszej okazji chcialbym sprawe wyjasnic.
Moje pytanie brzmi czy musze zaplacic, za blad w TP? i jak to rozegrac?
Dlaczego odlaczyli telefon?
Dziwne prawda?
Z gory dziekuje
Piotrek
Rok temu podpisalem umowe z TP.
Neostrada byla - jak jest w umowie - przez 6 miesiecy za zlotowke, umowa jest na 2 lata.
Placilem regularnie i szczerze mowiac nie przywiazywalem do detail ile za co - dobry konsument
Po roku TP zorientowala sie ze przez 15 miesiecy naliczala mi 1 miesiecznie za Neostrade i wyslala pismo ze mam do zaplacenia zalegly rachunek.
Szczerze mowiac wiem ze mam do zaplacenia 1000 pln.
TP zazyczyla sobie przeslania mojej umowy ( nie wiem czemu ) , gdy odmowilem zaplacenia i przeslania umowy wylaczyli mi telefon o dziwo neostrada dziala?!
Obecnie jestem poza granicami kraju ale przy najblizszej okazji chcialbym sprawe wyjasnic.
Moje pytanie brzmi czy musze zaplacic, za blad w TP? i jak to rozegrac?
Dlaczego odlaczyli telefon?
Dziwne prawda?
Z gory dziekuje
Piotrek