M
mintg
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 1
Od jakiego czasu dostaję smsy od firmy o nazwie kf omega, która - jak się okazuje - oferuje kredyty przez sms. Problem w tym, że nigdy nie wysyłałam smsów do tej firmy, nie kontaktowałam się z nią w żadem sposób, ba, nawet nie googlowałam informacji na temat "chwilówek". Wiadomości dostałam do tej pory 3 - treści pierwszej nie pamiętam, druga to były życzenia wielkanocne, a trzecia brzmi "Wniosek wstępnie zatwierdzony o Twoja pozyczke wejdz teraz na *** i dokoncz wnioskowanie lub zadzwon do doradcy finansowego ***". Na początku zignorowałam wiadomości, bo myślałam, że to kolejna forma SPAMu, ale teraz zaczynam się martwić całą tą sprawą.
I tutaj pytanie - czy za dalsze ignorowanie wiadomości może mi coś grozić czy po prostu nic z tym nie robić? Nie mam ochoty w moim (młodym) wieku być zadłużona u podejrzanych kredytodawców...
I tutaj pytanie - czy za dalsze ignorowanie wiadomości może mi coś grozić czy po prostu nic z tym nie robić? Nie mam ochoty w moim (młodym) wieku być zadłużona u podejrzanych kredytodawców...