dziwne wyliczenia odsetek

• Autor wątku Autor wątku yuditta
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
yuditta napisał:
Działając w imieniu Wierzyciela Horyzont Niestandaryzowanego Sekurytyzacyjnego Funduszu Inwestycyjnego Zamkniętego z siedzibą w Warszawie, (pełnomocnictwo do wglądu w Kancelarii), uprzejmie informuję, iż informacja o braku wpłaty / o konieczności pilnego kontaktu jaką Pani otrzymała od Kancelarii pozostaje w związku z wezwaniem do zapłaty z dnia 7 grudnia 2015 r. wysłanego na Pani adres korespondencyjny. Zadłużenie wynika z umowy karty kredytowej nr XXXXXXXXXXXX zawartej przez Panią z Bankiem Handlowym w Warszawie S.A. z siedzibą w Warszawie. Umowa ta została następnie wypowiedziana, a należności z niej wynikające sprzedane nowemu Wierzycielowi na podstawie umowy cesji z dnia 23 listopada 2015 roku. I co teraz?
Po takiej odpowiedzi powinnaś być na 100% pewna że szukają jelenia. Moim zdaniem kupili jakiegoś śmieciowego starocia.
yuditta napisał:
rws-92,pisze byc moze co do ich roszczenia bo faktem jest iz nie mam umowy przed soba,wiec nie wiem kiedy została zawarta czy w 2001?czy w 2008?
Kiedy ostatni raz coś było płacone a konto tej karty (wyciąg)?

własnie nie mam nic i teraz robie poszukiwania w papierach i umowach bankowych staram sie to odszukac,ale jesli nie znajde bede zmuszona wysłac pismo do wierzyciela aby przesłał mi wszystkie dokumenty łacznie z pierwotna umowa.na razie dziekuje amelio za jaka kolwiek pomoc jak cos sie dowiem bede pytac dalej.thx a przez ostatnie 5 lat nie zaciagałam zadnej pozyczki,a tym bardziej nie brałam zadnej karty kredytowej wiec mozliwe ze jest to jakas umowa sprzed 2008r.tak mniemam.bede szukac.

Ostatnia edycja:
Ale chyba pamiętasz kiedy płaciłaś wyciąg ostatni raz?

Powrót