"Dzwonek" motocyklem na rondzie.

• Autor wątku Autor wątku DarioDDZ
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
D

DarioDDZ

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
1
Witam, dzis mialem nieprzyjemna sytuacje, mianowicie pani wjechala na rondo przed moj nos, starałem sie wyhamowav i "uciec", ale sila rzeczy udrzylem na skreconej kierownicy w auto. Policja przyjechała, ja dostałem mandat za brak dokumentu przy sobie, pani mandat za spowodowanie kolizji.
Karetka przyjechała, ale jechalem z Dziewczyną i odmowilem badania - przyjechalismy po kilku h na zdjecie juz autem. Wiec temat zdrowotny ogarne, tym bardziej ze najgorsze co sie moze okazac to zlamana kosc strzalkowa.
Ale nikt nie zadal pytania, czy ciuchy całe, czy kask caly. Jak uderzyłem, ile jechałem... protokolu nie widziałem i boje sie, ze bedzie napisany na kolanie - a ciuch tez kosztuje. Jak wyjde ze szpitala po konsultacji z lekarzem (zdj. RTG) to udam się na policje po protokol. Do tej pory, jezeli dochodzilo do jakiejkolwiek kolizji to pisane bylo oświadczenie, nigdy protokol - nie wzywalem policji. Moja prośba - jak postąpić z tym protokolem, co mnie moze zaskoczyć?

Protokół zapewne jest już gotowy.

Robiąc w tu zgłoszenie szkody - wskaż wszystkie szkody powstałe w wyniki tego zdarzenia. Na ciuchy, kask dobrze jakbyś miał paragony.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Powrót