dzwonienie za granicę

• Autor wątku Autor wątku oktawia123
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
oktawia123

oktawia123

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
25
jest możliwość dzwonienia z tego telefon więziennego za granicę ? czy jest jakaś blokada ...

Ale z którego konkretnie telefonu więziennego? Tego, który stoi na biurku dyrektora więzienia, tego u wychowawcy czy tego, który wisi w oddziale mieszkalnym i jest aparatem samoinkasującym? Do tego wskaż konkretny telefon - bo trudno wypowiadać się o każdym telefonie zlokalizowanym za murami więzienia.

Ale generalnie - dlaczego miałaby być blokada?

no chodzi mi o te telefony które dostępne są dla skazanych, ktoś mi kiedyś mówił że z nich można dzwonić tylko do polski

a czy z normalnej budki tel. mozna dzwonic tylko do Polski?

hehe juz wiem ze mozna , no zyjemy w takich czasach ze nie korzystam z budki telefonicznej to nie wiem ;) pozdrawiam

A czy można dzwonić na więzienne budki telefoniczne??:)

Nie. Chociaż w jedym, w których mój facet siedział można było, ale tylko na jedną budkę w całym ZK.

Ja też osobiście doświadczyłam takiego przypadku,ale chyba baaaardzo rzadko spotykane.

Z tego co JA wiem, operatorzy budek telefonicznych blokują możliwość oddzwaniania na aparaty. Ta o której pisałam, być może nie została zablkowona przez przypadek.

Kochani proszę o pomoc! Mój narzeczony jest w ZK w Polsce a ogólnie mieszkamy w Londynie i ja dalej jestem w Londynie. Czy z więzienia może on dzwonić do mnie na komórkę?

Powrót