E-papieros uszkodzony

• Autor wątku Autor wątku only-4-me
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
O

only-4-me

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
1
Witam, nie wiedziałem dokładnie gdzie mam zdać to pytanie więc pytam tutaj. Zakupiłem przez allegro e-papierosa który w zestawie miał zawierać Liquid (olejek) zamówiłem dwie sztuki które miały być dla znajomej. Paczkę otrzymałem dzisiaj ale wyczułem, że w środku jest wszystko luzem, wiec przy kurierze otworzyłem paczkę jeden olejek był otwarty i zalana była całość. Wraz z kurierem spisaliśmy protokół zostawił mi kopię i paczkę, powiedział również abym skontaktował się z sprzedawcą aby dosłał mi drugi olejek na jego koszt albo zwyczajne to zareklamuję z tym protokołem. Oczyściłem wszystko z tego liquidu aby sprawdzić czy wszystko działa, ponieważ przesyłka nie była dla mnie wolałem dokupić na własny koszt uszkodzony olejek i mieć "święty spokój", zalałem i poskładałem tak jak powinno być do użytku, niestety bateria daje sygnał że działa poprzez diodę lecz nie wydobywa się dym. I tu moje pytanie czy w dalszym ciągu mogę zareklamować sprzęt jeśli go złożyłem nie działa. Przepraszam że piszę bez ładu i składu ale pierwszy raz zdarzyła mi się taka sytuacja. Z góry dziękuje za odpowiedź lub ewentualne skierowanie mnie to form gdzie to pytanie powinienem zadać.

Powrót