E-sąd, a nakaz zapłaty

• Autor wątku Autor wątku maggidemb
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Mery_1 napisał:
Jeżeli mam dowody wpłat z faktur na które się powołują to Twoim zdaniem mam poprostu zapłacić to co jest w nakazie?!

Jeśli masz dowody tych konkretnych wpłat, to możesz próbować żądać pozbawienia wykonalności oraz połączyć to z wnioskiem o zabezpieczenie poprzez zawieszenie egzekucji, o ile taka będzie się toczyć.

Lepiej udaj się z tym do prawnika w realu. Bo widać, że masz problemy z przekazywaniem treści w sieci.

Ps. Co mają moje porady na forum do tego, "jaka jest Polska"?? Z tego, co obserwuję na co dzień, to osoby, które czytają, świetnie sobie radzą przed sądem. Oczywiście za wyjątkiem tych, które "Polskę zepsuły swoim niedbalstwem", jeśli już używamy tak rosłych przytoczeń.

Jeśli masz dowody tych konkretnych wpłat, to możesz próbować żądać pozbawienia wykonalności oraz połączyć to z wnioskiem o zabezpieczenie poprzez zawieszenie egzekucji, o ile taka będzie się toczyć

I wystarczyło napisać tylko tyle, ale widać, że merytoryczny poziom Twoich konwersacji jest, jaki jest.

Ps. Co mają moje porady na forum do tego, "jaka jest Polska"?? Z tego, co obserwuję na co dzień, to osoby, które czytają, świetnie sobie radzą przed sądem. Oczywiście za wyjątkiem tych, które "Polskę zepsuły swoim niedbalstwem", jeśli już używamy tak rosłych przytoczeń.

Człowiek uczy się przez konstruktywną krytykę. W Twoim przypadku czytając forum to byłoby dalece idące stwierdzenie!

Ostatnia edycja:
Mnie ma kto krytykować, niestety ja już się w tej dziedzinie nie muszę uczyć...w przeciwieństwie do...

@Mery 1 - Korf i rafal_26 próbują od kilkunastu postów wyjaśnić Ci Twój problem...odpłacasz się im w zadziwiający sposób. :rolleyes:
Ogarnij się bo dam ostrzeżenie.

Bartata - mam nadzieję że regulamin forum w szczególności §24a obowiązuje wszystkich (obie strony)?

korf
Termin zawity, to zawity. Nic nie poradzimy na zachowania z klasycznych dowcipów o "blondynce".

P.S. KORF przydałoby Ci się trochę pokory i jak nie umiesz odnieść się do przedstawionego tematu Merytorycznie to zajmij się czymś pożytecznym w Twoim przypadku np. dłubaniem w nosie.!

Najpierw zaczynacie kpić a później jednoczycie siły. Gratulacje.

Powrót