A
alicja0404
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 3
Witam , otoz mam mały problem . 10.09.2013 roku zaciagnelam pozyczke w wysokości 575zł w firmie easy cash. Nie dostawałam zadnej korespondencji , poniewaz pod wskazanym adresem już nie mieszkam. Przed wczoraj otrzymałam takiego meila; ze 15 pazdziernika została sprzedana cesja jakiejs prywatnej osobie( mijaja 2 mies od zawarcia tejze umowy) ktora dostalam meilem. Pisze do siedziby easy cash o dane do wpłaty oraz w jakiej wysokosci jest ten dług. Dostaję info: Uprzejmie informuję, iż pożyczka została zaciągnięta w dniu 10-09-2013r. czyli obecnie jest *434 dni po terminie.Kwota niespłaconej pozyczki to 575,00 zł + 2.343,60 zł (odsetki 5,40 zł * 434 dni) = 2.918,60 zł
Nie mam zadnego papieru , dostałam to meilem . Nie moge wejsc na konto i sprawdzic, poniewaz domena została sprzedana oraz z tego co widzę firma jest już sprzedana.Co mam zrobić?
Nie mam zadnego papieru , dostałam to meilem . Nie moge wejsc na konto i sprawdzic, poniewaz domena została sprzedana oraz z tego co widzę firma jest już sprzedana.Co mam zrobić?