Edarling straszy windykacją

• Autor wątku Autor wątku lukasbrzeziny
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
L

lukasbrzeziny

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
2
Witam , złodzieje z Edarling straszą mnie windykacja bo przedłuzyli mi konto bez mojej wiedzy i musze zapłacic 220 zł za nastepny cały rok uzytkowania . Na koncie nie mam nic wiec nie mogli pobrac opłaty .Co radzicie ? Zmienic karte, otworzyc nowe konto ?

lukasbrzeziny napisał:
złodzieje z (...) straszą mnie windykacja bo przedłuzyli mi konto bez mojej wiedzy
Miłoby gdybyś nie używał tak mocnych słów na FP.
Być może nie jest tak jak to oceniasz.
Czy uważnie przeczytałeś regulamin korzystania z wymienionego serwisu?

Nie będąc użytkownikiem wspomnianego serwisu wyczytałem na pierwszej stronie regulaminu:

Jeszcze raz pragniemy przypomnieć, że każda umowa dotycząca płatnego członkostwa przedłuża się automatycznie o wybrany przez Użytkownika w umowie okres, jeśli Użytkownik nie wypowie jej przed upływem terminu obowiązywania umowy z zachowaniem 14-sto dniowego okresu wypowiedzenia. Dokładne informacje na temat tego, jak w szybki sposób wypowiedzieć Twoje Członkostwo Premium, znajdziesz także w dziale Pomoc.
W przypadku pytań lub wątpliwości, prosimy o kontakt z naszym Działem Obsługi Klienta.

Co Ty na to?

Jakiego słownictwa uzywam ? No to są złodzieje i tyle . Nie ja jeden dałem sie wciągnąc w to . To o czym piszesz jest mi znane . Proste ze są zabezpieczenia w tego typu wyłudzeniach . Miałem nadzieje ze ktos sie wypowie co został tak samo w białych rekawiczkach oszukany . Czytałem ze wystarczy zmienic karte i bedzie po sprawie z windykacją . No ale chyba sie nie dowiem

Zachciało się bzykać na portalu randkowym i nie przeczytało się regulaminu to się teraz buli :)

PettiniaLEPew napisał:
Zachciało się bzykać na portalu randkowym i nie przeczytało się regulaminu to się teraz buli
Nie na miejscu i zupełnie niepotrzebny wpis na FP.

lukasbrzeziny napisał:
Witam , złodzieje z Edarling straszą mnie windykacja bo przedłuzyli mi konto bez mojej wiedzy i musze zapłacic 220 zł za nastepny cały rok uzytkowania... Co radzicie ?...
jak już wyżej wykazał kolega nie odbyło się to bez twojej wiedzy i zgody (wszak przeczytałeś i zaakceptowałeś regulamin edarling), więc o ile nie jesteś osobą ubezwłasnowolnioną, pozostaje ci zapłacić za zamówioną usługę.
na pytanie "co radzicie ?" dodałbym jeszcze: zaprzestań wysuwania fałszywych oskarżeń i publicznego pomawiania edarling, bo może się okazać, że 220zł abonamentu, to twój namniejszy problem wobec oskarżenia z art. 212 § 1 kk, lub powództwa cywilnego z art. 24 § 1 kc

Powrót