Egamin techniczny część praktyczna

• Autor wątku Autor wątku darkaxd
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
D

darkaxd

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
6
Dnia 24.06.2014r. pisałam egzamin techniczny część praktyczna z informatyki . Postępowałam zgonie z zadaniami na egzaminie, niestety jak chciałam cokolwiek zrobić na koncie administratora wyskakiwał komunikat "Brak dostępu!" nie mogłam nic zrobić na komputerze.Myślałam że to część mojego zadania naprawić ten problem, ale po egzaminie okazało się że cała moja grupa (12 osób) miała ten sam problem, nikt nie miał dostępu z konta administratora do zrobienia czegokolwiek z zadań podanych na arkuszu egzaminacyjnym . I nie z naszej winy mieliśmy utrudnione zadanie egzaminu praktycznego, który głównie opiera się na pracy z komputerem z którego nie mogliśmy poprawnie korzystać.
No i moje pytanie czy możemy się jakoś odwołać w tej sprawie ? W jaki sposób? do kogo się zgłosić? Czy możemy się ubiegać o unieważnienie i powtórny egzamin? Co z tym zrobić.
Proszę o pilną odpowiedz w tej sprawie.

Bardzo zalezy mi na tej sprawie a czas ucieka, proszę o pilna pomoc

Chwileczkę, przecież mieliście założenia do zadania. Masz arkusze,polecenia tego zadania? Gdzieś na szybko znalazłem, że

1: jest dostęp tylko do konta administratora

Więc na jakim wy koncie niby pracowaliście ? Po drugie gdybyście musili odblokować nawet owe konto to pisało by to w poleceniu.

No właśnie pracowaliśmy na koncie administratora ale jak np chciałam założyć nowe konto PRACOWNIK1 ( bo takie było moje zadanie na arkuszu ) to nie mogłam tego zrobić bo pisało brak dostępu, i tak było ze wszystkim. I zgadza się pracujemy zawsze tylko na jednym koncie: Administrator

Zatem czemu nie zgłosiliście tego przypadku radzie nadzorczej ?

No cóż możecie wnosić o powtórzenie egzaminu z przyczyn technicznych niezależnych od was .Myślę , że skonsultowanie sprawy z komisja nadzorującą oke lub cke też by nie zaszkodziło. Może powiedzą wam na czym stoicie. Swoją drogą zadanie komisji pytania dotyczącego sprzętu nie skutkuje jakimiś konsekwencjami to dlaczego nie zgłosiliście tego faktu ?

Dzięki za odpowiedz ;)
Nie powiedzieliśmy tego bo każdy z nas myślał że ten problem występuje tylko na jego komputerze. Dopiero jak wyszliśmy z klasy i porozmawialiśmy to okazało się że każdy miał ten sam problem ze sprzętem...

Powrót