D
darkaxd
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 6
Dnia 24.06.2014r. pisałam egzamin techniczny część praktyczna z informatyki . Postępowałam zgonie z zadaniami na egzaminie, niestety jak chciałam cokolwiek zrobić na koncie administratora wyskakiwał komunikat "Brak dostępu!" nie mogłam nic zrobić na komputerze.Myślałam że to część mojego zadania naprawić ten problem, ale po egzaminie okazało się że cała moja grupa (12 osób) miała ten sam problem, nikt nie miał dostępu z konta administratora do zrobienia czegokolwiek z zadań podanych na arkuszu egzaminacyjnym . I nie z naszej winy mieliśmy utrudnione zadanie egzaminu praktycznego, który głównie opiera się na pracy z komputerem z którego nie mogliśmy poprawnie korzystać.
No i moje pytanie czy możemy się jakoś odwołać w tej sprawie ? W jaki sposób? do kogo się zgłosić? Czy możemy się ubiegać o unieważnienie i powtórny egzamin? Co z tym zrobić.
Proszę o pilną odpowiedz w tej sprawie.
No i moje pytanie czy możemy się jakoś odwołać w tej sprawie ? W jaki sposób? do kogo się zgłosić? Czy możemy się ubiegać o unieważnienie i powtórny egzamin? Co z tym zrobić.
Proszę o pilną odpowiedz w tej sprawie.