Egzamin na aplikację adwokacką 2016

• Autor wątku Autor wątku paulina_l
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
W Toruniu również już są wyniki. jeżeli w tej euforii dobrze policzylam,to zdało 18 osób na 46 ;)

Niestety Warszawa jak zwykle musi sie uzbroić w cierpliwość, zatem żeby zmniejszyć stres w oczekiwaniu na środowe wyniki, proponuję wspólnymi siłami przypomnieć sobie pytania z testu i ewentualne odpowiedzi ?????? Wpisujcie pytania, które pamiętacie! ??????

w temacie radcowskiej jest już ok 110 pytań

hej, jak tam emocje po egzaminie na aplikację adwokacką

czy ktoś pamięta pytania i prawidłowe odpowiedzi, żeby sobie porównać

Paulina, jak nastrój?
Bo ty też e Wro? Który stolik miałąś? Ja z przodu siedziałam, byłam koperty sprawdzać :)

szkoda Wrocław ma wyniki dopiero we wtorek rano :(
Choc chyba nie czekam na te wyniki..

pamięta ktoś pytania z prawidłowymi odpowiedziami, żeby sobie porównać;);)

svalbard napisał:
Paulina, jak nastrój?
Bo ty też e Wro? Który stolik miałąś? Ja z przodu siedziałam, byłam koperty sprawdzać :)

szkoda Wrocław ma wyniki dopiero we wtorek rano :(
Choc chyba nie czekam na te wyniki..

ja siedziałam przy ścianie ;) właśnie skończyłam pić wino,żeby uspokoić nerwy....niestety nie mam co liczyć na sukces w tym roku.

Paulina, ja tez sukcesów sobie nie wróżę ;/
Myślisz, że jest szansa ze dadzą wyniki wcześniej niż we wtorek?
Jak było w ubiegłych latach?

svalbard napisał:
Paulina, ja tez sukcesów sobie nie wróżę ;/
Myślisz, że jest szansa ze dadzą wyniki wcześniej niż we wtorek?
Jak było w ubiegłych latach?
Wyniki co roku dopiero we wtorek od 9 na stronie ORA :( ja juz chyba odpuszczam kolejne podejście,szkoda mi czasu,zdrowia i energii,którą włozyłam w przygotowania

Ja wam powiem, że może ten egzamin nie był specjalnie łatwy, no to jednak umówmy się, że dało się go zdać. No gdzieś musi być przecież ta granica, zawód jednak – było nie było – zaufania publicznego.

zorixon napisał:
Ja wam powiem, że może ten egzamin nie był specjalnie łatwy, no to jednak umówmy się, że dało się go zdać. No gdzieś musi być przecież ta granica, zawód jednak – było nie było – zaufania publicznego.

nikt nie twierdzi,że nie dało się go nie zdać :)

Ostatnia edycja:
Gdyby podnieśli próg do 120 punktów to zdałoby około 10%.

Nie no jasne, ale był 100 :P wszyscy poświęcamy tyle czasu, żeby to w ogóle zdać, a nie żeby osiągnąć 120 punktów, no przynajmniej ja, bo to raczej strata czasu klepanie jakiś bzdurnych ustaw. Wiadomo, że 120 to już dużo przy takim teście, ale był tak obliczony żeby przeciętny student z przeciętnym czasem przygotowania go zdał.

Powrót