C
CarrieNYC
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 178
Zależy od Izbyellroy85 napisał:Hej,
Rozumiem, że wyniki pojawią się 28, czy tak?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Zależy od Izbyellroy85 napisał:Hej,
ellroy85 napisał:Hej,
Ja uczyłam się dużo. Ustawy poza upadłościowym, które tylko przejrzałam, czy weksli które jest w obcym języku; ) (z którego akurat dobrą odp dałam ) przeczytałam dokładnie wszystkie, kupa notatek,dom oklejny fiszkami.paulina_l napisał:Dziękuję Wam za takie słowa,już mi trochę lepiej na duchuNo nic,trzeba się jakoś ogarnąć,wziąć w garść i dalej do roboty....
svalbard napisał:Ja uczyłam się dużo. Ustawy poza upadłościowym, które tylko przejrzałam, czy weksli które jest w obcym języku; ) (z którego akurat dobrą odp dałam ) przeczytałam dokładnie wszystkie, kupa notatek,dom oklejny fiszkami.
2 tyg urlopu i siedzenia tylko nad nauką, testy.. rodzina która zajmowała się tylko sobą i chodziła na palcach...
A podczas egz dopadła mnie panika i nie poszło. Nerwy nie wytrzymały :/ (i nad tym popracuje na przyszły rok).
Wyniki we wtorek, ale aby co to marzeń o zawodzie adwokata tak łatwo nie oddam![]()
paulina_l napisał:svalbard a skąd ta pewność,że nie zdałaś?? U mnie w domu podobna sytuacja,więc mąż dobity,że znów kolejny taki rok go czeka...![]()
svalbard napisał:bo nie pamiętam prawie drugiej częsci egzaminu, i mam poczucie ze w jakims chaosie działałam, więc nie wiem co i jak zaznaczałam, ale z tych co przejrzałam (acz niechętnie) z pytań to widzę że pewnych złych (z tych które na pewno pamietam) to mam około 10-15 pytań. A widzę że test był raczej nastawiony na wyjątki i wymagajace większej analizy pytania - jak to pytanie o pozbawienie praw publicznych - tu przepis zmienił się w lipcu, że dot. tylko okresu za dane przestępstwo.
Podobnie pytanie o sąd okręgowy - czy śledztwo/dochodzenie/ czy śledztwo i dochodzenie.
Nie wiem, słabo to widzę..
A Ty Paulina czemu uważasz ze nie poszło?
svalbard napisał:Maciejka, nie pamietam. Ja ogólnie mało pamiętam z tego egzaminu.
Najgorzej będzie jak bede mieć 99 puunktów, bo przy pyt z PZP gdzie uznałam że prawidlowa odp do GAZ ale zobaczyłam że kolega przede mną zaznaczył zdecyowanym ruchem transport to zmieniłamGłupia....
HouseMD napisał:To nie jest to przestepstwo. Czynna napasc nie musi zmierzac do usuniecia organu. Akurat w tym pytaniu nie ma kontrowersji.
tomekwaw16 napisał:karalnosc przygotowania. zaznaczylem zamach na prezydenta. w tym art. faktycznie nie ma paragrafu o przygotowaniu, ale prezydent to konstytucyjny organ...