C
clerisy
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 160
Aglaia napisał:Pokaż mi przepis na podstawie którego można zmienić pozytywną ocenę.
Choćby ten mówiacy o sprzeciwie MS
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Aglaia napisał:Pokaż mi przepis na podstawie którego można zmienić pozytywną ocenę.
(Nie)pewna napisał:Wygląda na to w Katowicach, że negatywnie oceniano za zarzuty obrazy prawa materialnego w karnym, ne peius nie miało znaczenia, błąd w ustaleniach był prawidłowy, chociaż słyszałam, że zdał ktoś, kto podnosił zarzut obrazy prawa materialnego z art. 18 par 1 kk i też zdał. Oblać mieli zatem ci, którzy optowali za pomocnictwem.
clerisy napisał:Choćby ten mówiacy o sprzeciwie MS
mammammia napisał:Czy ktoś z was wie kiedy poraz pierwszy zbierze się komisja II stopnia i ile mogą potrwać te odwołania ?
mammammia napisał:niepokojące jest też to, że przed komisją II stopnia znowu w zasadzie wszystko zaley od jednego członka komisji, który zreferuje pozostałym czy zarzutu w odwołaniu są zasadne... a głosowanie 9 członków to już raczej tylko formalność
Aglaia napisał:Na pocieszenie - w wawie od egzaminu grudniowego odwoływała się osoba z 4 pałami. Odwołanie w całości zostało uwzględnione. Chyba się da.
Aglaia napisał:Na pocieszenie - w wawie od egzaminu grudniowego odwoływała się osoba z 4 pałami. Odwołanie w całości zostało uwzględnione. Chyba się da.
Piot napisał:Trzeba wiedzieć, komu dać - prawda znana nie od dziś.![]()
mała2010 napisał:A czy ktoś z Was, kto wysłał już odwołanie, może podać jego wzór?
Wracając do podobieństwa prac i powoływanie się na niejasne kryteria, mam na myśli dwie identyczne prace z tej samej Rady a nie to, że w jednej Radzie było tak a w innej tak...