E
ewaeve
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 178
a ja uważam że warto przerobić z komorniczej i notarialnej pytania z kodeksów sama przerabiałam w tamtym roku
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Tylko cywil i karne? Wow!e-azy napisał:Nie było pytań z tych ustaw w 2017. Nie było również pytań z SN oraz planowania i zagospodarowania przestrzennego. Natomiast te ustawy które wymienił Staś (piszę skrótowo) 1 - była w latach 2010-2014 i 2016, a 2-ga - była tylko raz, w 2016 (jedno pytanie). W sumie to możemy postawić tarota, powróżyć z fusów - rosyjska ruletka.
Został mi cywil i karne, mam nadzieję, że zdążę bo czas leci nieubłagalnie...
olaoli napisał:Hejjest z nami ktoś kto podchodzi do aplikacji w Kielcach? Wiecie czy ewnar obowiązuje na tym terytorium?:what:
e-azy napisał:Witaj, w linku odpowiedź na Twoje pytaniehttps://ewnar.devconfido.pl/rekrutacja/rekrutacja/info
cz199 napisał:Hej, czy jest tu ktoś kto startuje do Kielc na aplikacje radcowską? Mam parę pytań![]()
K.L.O napisał:Ja z kolei mam pytanie do osób które już są lub wybierają się na aplikację radcowską do Warszawy![]()
K.L.O napisał:Ja z kolei mam pytanie do osób które już są lub wybierają się na aplikację radcowską do Warszawy![]()