Egzamin wstępny na aplikację adwokacką i radcowską 2018

• Autor wątku Autor wątku ubez1987
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
OIRP Wrocław są wyniki.

W systemie EWNAR nic u mnie jeszcze nie ma, ale są wyniki na stronie OIRP.
Zdałem :)

Ostatnia edycja:
micplo napisał:
Wyniki, które są na stronie ORA w Warszawie są z 2017 roku. Ci, którzy się martwią, że nie zdali, martwią się przedwcześnie. Ci, którzy się cieszą, że zdali, mogą się jeszcze rozczarować.

Ale chyba nikt nie sugeruje się tymi wynikami ze strony ORA, tylko z Extranetu, które pojawiły się na naszych kontach.

pre1 napisał:
czy komuś działa już Extranet ORA Warszawa?

Mnie niestety nie.

Cześć, czy ktoś z Trójmiasta jest na forum? Nie ma jeszcze wyników. Też się tak stresujecie? Może łatwiej by bylo,jesli MS zamiesciloby juz prawidłowe odp.

aplikantka89 napisał:
Ale chyba nikt nie sugeruje się tymi wynikami ze strony ORA, tylko z Extranetu, które pojawiły się na naszych kontach.

Mnie niestety nie.

U mnie również jest przerwa techniczna. Każdy się raczej zastanawia czy wyniki w extranecie które pojawiły się w sobotę w nocy są prawdziwe czy nie..

aplikantka89 napisał:

Mnie niestety nie.

pre1 napisał:
I mnie już zaczęło coś takiego chodzić po głowie...

No ja już mam poważne wątpliwości i w zasadzie czekam na wyniki jakby ich w sobotę nie było. Boję się że to był błąd.

prawoapl napisał:
Cześć, czy ktoś z Trójmiasta jest na forum? Nie ma jeszcze wyników. Też się tak stresujecie? Może łatwiej by bylo,jesli MS zamiesciloby juz prawidłowe odp.

Ja jestem. Wyniki z adwokackiej były już 2 dni temu, radcowska wczoraj na stronie

Kamila Kamila napisał:
No ja już mam poważne wątpliwości i w zasadzie czekam na wyniki jakby ich w sobotę nie było. Boję się że to był błąd.

https://www.rp.pl/Aplikacjeegzaminy/309309995-Znamy-pierwsze-wyniki-egzaminow-na-aplikacje-adwokacka-i-radcowska.html

''Kandydaci widzieli SWOJE wyniki''

Sara177 napisał:
https://www.rp.pl/Aplikacjeegzaminy/309309995-Znamy-pierwsze-wyniki-egzaminow-na-aplikacje-adwokacka-i-radcowska.html

''Kandydaci widzieli SWOJE wyniki''

Jednak na oficjalne musimy poczekać i nie ma się z czego jeszcze cieszyć.. :mad:

Witam wszystkich forumowiczów! Osiągnąłem wynik 98pkt. i mam zamiar spróbować trybu odwołania od wyniku. Czy myśleliście o otwarciu wątku na forum dotyczącego potencjalnych pytań, które można by poddać analizie? Może wspólnymi siłami udało by się komuś przejść przez odwołanie z pozytywnym skutkiem?

Osiągnęłam identyczny wynik -98 pkt.. niestety...też myślę nad podważeniem pytań i odwołaniu... Może wspólnymi siłami uda nam się.

Witam, ja uzyskałam 99 pkt i też chciałabym się odwołać. Nie ma jeszcze zestawu pytań na stronie ministerstwa, więc ciężko będzie ustalić, które pytanie można by było podważyć. Gdyby ktoś coś miał to proszę o info karolina2011@wp.pl. Ja jak będę coś wiedzieć dam znać tu na forum

też mam ten sam problem - 99pkt :( jestem z Trójmiasta i w sumie na stronce oirp.gda jest informacja WSTĘPNA o wynikach, oznacza to że w teorii coś się może zmienić ale nie wiem czy istnieje taka mozliwość, może ktoś był w takiej sytuacji albo zna kogoś komu punkt czy dwa doliczyli? Oczywiście znając szczeście to mogą też odjąć :/

annnne napisał:
też mam ten sam problem - 99pkt :( jestem z Trójmiasta i w sumie na stronce oirp.gda jest informacja WSTĘPNA o wynikach, oznacza to że w teorii coś się może zmienić ale nie wiem czy istnieje taka mozliwość, może ktoś był w takiej sytuacji albo zna kogoś komu punkt czy dwa doliczyli? Oczywiście znając szczeście to mogą też odjąć :/

Podłączam się do pytania. Zabrakło mi 2 punktów ale wciąż żyje nadzieją, że skoro to wyniki wstępne to może się coś zmienić?
Może warto zadzwonic do izby?

Mam 102 punkty i obawiam sie, ze wynik moze sie zmienic. Ma ktos jakies informacje na ten temat?

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót