Egzamin wstępny na aplikację komorniczą 2014 wybiera się ktoś ???

• Autor wątku Autor wątku lajla89
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
daria194 napisał:
w jakiej izbie pisaliście? kiedy powiedzieli, że będziecie mieli wyniki. Ja w łódzkiej i ponoć w poniedziałek ale oczekiwanie mnie dobija.... a egzamin zaskoczył.

W gdańskiej powiedzieli, że maksymalnie do jutra.

Egzamin teragedia... Troche tych co ukladali ponioslo... Ludzie wychodzili po egzaminie zalamani i nie ma sie co dziwic... Wydaje mi sie ze zdawalnosc ok. 50% bedzie nie wiecej

Co z tego, że pytania były z wielu ustawa, jak ogólnie były banalne!!!!. Dodając do tego parodie jaka się dzieje na egzaminach ( możliwość swobodnej rozmowy, ściągania podczas egzaminu), moim zdaniem zdawalność będzie bardzooo wysoka.

Bielas23 napisał:
Co z tego, że pytania były z wielu ustawa, jak ogólnie były banalne!!!!. Dodając do tego parodie jaka się dzieje na egzaminach ( możliwość swobodnej rozmowy, ściągania podczas egzaminu), moim zdaniem zdawalność będzie bardzooo wysoka.

Gdzie zdawałeś, że taki cyrk odchodził?

Powiem szczerze, że w gdańskiej nie zauważyłam, aby ktoś swobodnie rozmawiał. Wszyscy się skupili na teście...

W Łodzi też raczej nikt nie rozmawiał a i o egzaminie nikt nie mówił, że banalne. No cóż co kraj to obyczaj.

W Katowicach tez nikt nie rozmawial, nie bylo takiej mozliwosci... test w porownaniu z zeszlymi latami byl bardzo trudny. Nikt sie chyba nie spodziewal, ze bedzie on tak wygladal. Dla mnie byl on dziwny, jedno pytanie z konstytucji...

również pisałam w Katowicach, cisza i skupienie .... czekamy na poniedziałek

W Warszawie podobnie - cisza, tylko pani z komisji pokasływała. Szczerze mówiąc liczyłam na pewniaki, zostałam zmasakrowana, chociaż może szansę i mam. U nas wyniki w poniedziałek. :mad:

jedrus90 napisał:
Za rok trzeba bedzie zlozyc do Krakowa ;)

Tak jest, chociaż w innym sensie - jeśli teraz się nie uda, to znak od Bozi: idź na aplikację prokuratorską. :D

Ja też Łódź i mam nadzieję, że wyniki jednak zostaną jutro opublikowane... :/ liczę na cud. :(

Dream2009 ja tak samo ciągle zaglądam na stronę i liczę, że może nawet dzisiaj :)

daria194 napisał:
Dream2009 ja tak samo ciągle zaglądam na stronę i liczę, że może nawet dzisiaj :)

Tragedia z tym czekaniem. Prawdę mówiąc byłam tak zdenerwowana, że nie byłam w stanie sobie przypomnieć jak odpowiedziałam żeby sprawdzić...

a jest ktoś z krakowa na forum ? może jutro taki ktoś by się wybrał sprawdzić czy wywiesili listy? w ubiegłym roku jakiś dobry człowiek wrzucił na forum zdjęcia i wszyscy wiedzieli juz w niedzielę co i jak.

Wyniki z Łodzi będą prawdopodobnie jutro około godziny 10 na stronie Izby.

Powrót