EKSMISJA.PILNE!!!!POMÓŻCIE!!!!

• Autor wątku Autor wątku Teofi;4
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
T

Teofi;4

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
14
EKSMISJA
Sprawa wyglada następującą:dostałem wyrok zaoczny o eksmisje .Chce sie odwołać raz że nie miałem zadnego zawiadomienia o sprawie a dwa że w między czasie byłem parokrotnie w Administracji i podpisałem w Dziale Windykacji protokół uzgodnień w którym podzielono mi zadłużenie na raty.które co miesiąc wpłacam a wmiarę możliwości częściej.Wcześniej przez 2 lata byłem bez pracy po 28 latach pracy ciurkiem.Niepowiem przechodziłem ciężki okres i załamania.Ale na szczęście od 2007 r mam pracę co prawda na okres czasowy ale mam.Administracja pozbawiła mnie również tytułu pranego do lokalu twierdząc że jak ureguluje zaległości to będe miał z powrotem tytuł prawny.Jak powinienem się bronić to naprawdę nie moja wina że 50 latka nikt nie chce do pracy.Ponieważ wcześniej pracowałem również społecznie i charytatywnie nie korzystałem z pomocy OS w ciężkich chwilach z prostego wstydu.Proszę o pomoc???????
Tefil[/lista] :!:

Czekam na pomoc .Czy przy odwołaniu 7 dniowym liczy sie dni robocze czy wszystkie?

To jest mieszkanie komunalne, spółdzielcze lokatorskie, inne?

Przy odwołaniu liczy się dni wszystkie, ale jeżeli koniec terminu przypada na dzień uznany ustawowo za wolny od pracy, termin upływa dnia następnego.
Przy czym sobota nie jest dniem wolnym od pracy.
Dla przykładu : 29.04.(niedziela)+1.05.+03.05 są dniam wolnymi od pracy.

CZYLI JAK PISMO ODEBRAŁEM Z POCZTY W PONIEDZIAŁEK TO W PONIEDZIAŁEK MAM OSTATNI DZIEŃ NA WYSŁANIE PISMA CZY TAK?

PROSZĘ O POMOC!!!!! :ooo:I JAK NAJWIECEJ INFORMACJI.

Powrót