L
legacy22
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 7
Na wstępie chciałbym Was powitać wszystkich
Mam pytanie,które dotyczy emerytury mojego taty
otóż czeka na nią ok. 10 ms ! pierwsza sprawa w Sądzie zakończyła się niepowodzeniem,gdyż uznał, że było za mało świadków - 2,po kilku dniach przysłali termin drugiej sprawy, znów 4 świadków było mało! W końcu Sąd powołał biegłego, Jego opinia jest jak najbardziej za przyznaniem emerytury,wyliczył prawidłwo lata w warunkach pracy szczególnej,(ZUS policzył za mało ale mimo wszystko ta ilość wyliczona przez ZUS starczyła) nie chciał przyznać warunków szczególnych,jednak praca mojego taty jak najbardziej taka była 
Mam do Was pytanie czy po opinii biegłego Sąd "uzna" emeryture czy dalej może mieć jakieś wątpliwości? Zus może się odwołać? Jeśli wyrok zapadnie i będzie w strone taty pozytywny to trzeba czekać na uprawomocnienie wyroku? jak to jest z tym ?
Pozdrawiam
Mam pytanie,które dotyczy emerytury mojego taty
Mam do Was pytanie czy po opinii biegłego Sąd "uzna" emeryture czy dalej może mieć jakieś wątpliwości? Zus może się odwołać? Jeśli wyrok zapadnie i będzie w strone taty pozytywny to trzeba czekać na uprawomocnienie wyroku? jak to jest z tym ?
Pozdrawiam