P
pelagia22
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 3
Witam. Mam nadzieję że tutaj uzyskam pomoc bo już wyczerpały mi się wszystkie pomysły. Przez 5 lat od lipca 2011 - do lipca 2016 r byłam klientką Ec,rozwiązałam z nimi umowę oczywiscie z zachowaniem 3 miesięcznego okresu wypowiedzenia ( wypowiedzenie wysłane 9.03 2016). 23 lipca zakończyła się umowa a ja nie mogę do tej pory podpisać umowy ze swoim starym operatorem ponieważ nie otrzymałam od ec potwierdzenia rozwiązania umowy. Ponoć wysłali do mnie te pismo na początku kwietnia listem zwykłym którego nie otrzymałam. Dzwonię do nich proszę o wysłanie ponownie tego pisma i ponoć znowu wysłali i znowu Ja go nie dostałam. Co mam robic?Od rozwiązania umowy minie zaraz 3 miesiące nowa umowa nie podpisana rachunek za prąd będzie kosmiczny tak mi powiedział nowy-stary operator. Jak zmusić ec do wysłania tego pisma, za każdym razem jak dzwonię odzywa się inna osoba i mówi co innego . A jeszcze dodam że rozliczenia za energię też nie dostałam na pewno jest nadpłata jak co roku ,cisza w eterze. Jak ich zmusić żeby załatwili sprawę jak należy. Proszę o pomoc