A
akropoli
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 11
Witam proszę o pomoc a mianowicie nie było mnie w kraju jakieś 13 lat bez przerwy teraz jestem od czterech lat zameldowałem się od razu po przyjeździe czyli cztery lata temu adres za granicom był znany wszem i wobec a tu nagle pisemko tydzień temu z firmy EOS ksi polska nieznanej mi o zapłacenie do 16stego Maja kwoty 2900 zł. za coś tam nie wiem - postanowiłem zadzwonić tam po informacje z telefonu znajomego bo własny mam zagraniczny gdyż jade tam czasem załatwić sprawy no i rozmowa była długa i wyglądała okropnie straszenie detektywami zabraniem majątku itd. i pan powiedział po pół godziny rozmowy że dług wynika z obrotów kartom z konta osobistego w banku BGŻ bodajże no oki. ja mogłem w czasie wyjazdu zapomnieć o karcie
i tak było ale pytam czy ja muszę teraz zapłacić tak wielką kwotę dodam że od telefonu znajomy dostał dwadzieścia telefonów i kilka smsów o zapłatę tej kwoty aż odpisał że pójdzie do prokuratora z tym o nękanie i przestali oprócz tego dostaje raz w tygodniu pismo bez poleconego o zapłatę bo jak nie itd..
a wczoraj pismo o wszczęciu prac detektywistycznych jak poprosiłem o posłanie dokładnych asygnat spraw kiedy komornik jak i na jakiej zasadzie odsetki podałem maila lub prosiłem o polecony z kopiom dokumentów spraw to obiecali ale niczego nie posłali oprócz po gruszek i prosimy natychmiast zapłacić co robić proszę o pomoc pozdrawiam Raflik
i tak było ale pytam czy ja muszę teraz zapłacić tak wielką kwotę dodam że od telefonu znajomy dostał dwadzieścia telefonów i kilka smsów o zapłatę tej kwoty aż odpisał że pójdzie do prokuratora z tym o nękanie i przestali oprócz tego dostaje raz w tygodniu pismo bez poleconego o zapłatę bo jak nie itd..
a wczoraj pismo o wszczęciu prac detektywistycznych jak poprosiłem o posłanie dokładnych asygnat spraw kiedy komornik jak i na jakiej zasadzie odsetki podałem maila lub prosiłem o polecony z kopiom dokumentów spraw to obiecali ale niczego nie posłali oprócz po gruszek i prosimy natychmiast zapłacić co robić proszę o pomoc pozdrawiam Raflik