Eos ksi

• Autor wątku Autor wątku Syla1103
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
S

Syla1103

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
4
Dostałam list od tej firmy chcą 3000 tys zł zadzwoniłam i tam bardzo wredna pani powiedziała ze jeżeli do 10.10.2015 wpłacę to odracza odsetki i mój dług to 1800 zł. Stwierdziła ze to za umowę z centertel z 2002 roku. Ja nigdy nie podpisywałam żadnej umowy inigdy nie miałam tel na umowę. Pani twierdzi ze ma wyrok sadu z 2012 roku ze powinnam uregulować ten dług. Dostałam list od nich na nazwisko panieńskie a wyszłam za maz w 2007 roku i od 2003 roku przebywam za granica. Co robić?

Czy dostałaś ten wyrok sądu z 2012 roku? Jeśli nie to ustal w jakim sądzie była sprawa, oraz jaka była sygnatura akt. Wtedy będzie wiadomo co robić dalej.

Nie nigdy nic nie dostalam z sadu. W liście od eos pisze ze wyrok wydano 2.01.2012 i jakiś nr sprawy jest

I możliwe ze nie powiadomili mnie o sprawie? I tak wogole to w 2007 roku wyszłam za maz i zmieniłam nazwisko. A w roku 2002 miałam zaledwie 18 lat i napewno nie brałam żadnego tel, a pani twierdzi ze jest mój podpis i nr dowodu

Syla1103 napisał:
Nie nigdy nic nie dostalam z sadu. W liście od eos pisze ze wyrok wydano 2.01.2012 i jakiś nr sprawy jest

A jest też w tym piśmie sąd jaki go wydał?
Jeśli tak, to zadzwoń do tego sądu, podaj sygnaturę nakazu i w sądzie udzielą Tobie informacji na temat tego pozwu. Zwłaszcza chodzi o adres na jaki doręczono nakaz i sposób jego doręczenia.

Powrót