Euro providus S.A. - zastraszanie

• Autor wątku Autor wątku katana81
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Konsultantka zabrała książeczkę spłat i powiedziała,ze to wyjaśni.
Hm, może jestem czarnowidzem ale zadam pytanie: czy macie jeszcze jakikolwiek dowód wpłat?

Tak, zrobiłam ksero tej książeczki i poprosiłam o podpis i opis " potwierdzaniem zgodność z oryginałem ".

Witaj Katana.Jestem przedstawicielką providenta i znam się troszkę na tym.Przedstawiciel który ma przyjeżdzac po rate to jest jego obowiązkiem i on twojej mamie łaski żadnej nie robi a może zadzwoń na infolinie i przedstaw sytuacje napewno taki numer posiadają infolini pozdrawiam

Witam jestem byla konsultantka tej firmy. niech pani sie niczym nie martwi konsultana zadanie jest chodzenie po raty do klienta a nie klient do konultanta. w razie problemow z splacie rat mozna nawet wplacac po 10 zl oni nie maja prawa pania dac do komornika ani nigdzie po za tym oni nawet nie maja podpisanej umowy z zadnym komornikiem i zadna fima windykacyjna... wiec mozna spac spokojnie dobrze radze niech nikt nie bierze tam pozyczki bo oni ludzi naciagaja np ktos bral pozyczke 1000 splacil koszty pozyczki to oni wpychaja doslownie pozyczke (gdzie niby w polityce firmy musi byc 75% pozyczki) i dodatkowo rozkladaja ja na 2 pozyczki i czlowiek nie dosc ze dostaje marne 200-300 z pozyczki na reke to kosztow jest prawie 200%

Dzien dobry moja mama wzieła tam pożyczkę no i normalnie byłao płacone dużo jej nie zostało i teraz finansowo troche kiepsko no i płaciła ile mogła aa tu pewnego dnia przyjecha kierownik razem z prawnikiem no i ten prawnik bardzo chamski był itp no i powiedział ze jak nie będzie moja mama płacziła pełnych rat to wtedy oni przejmują rą pożyczkę i na dodatek 1500 zł więcej do spłaczenia będzie aa mamie zostało ino 600 zł do spłaty aa w ich umowie nie ma nic na ten temat napisane więc prosze o odpowiedz w owej sprawie

Powrót