R
rafal pl
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 8
Witam serdecznie. Sprawa jest następująca. Pracuję w Polsce i zarabiam w złotówkach. Ostatnimi czasy poznałem Kobietę która jest Polką zameldowaną w Polsce ale pracuje w Niemczech przez biuro, ma wszystkie ubezpieczenia itp. Troszkę niepokoi mnie fakt, iż ona strasznie nalega na "robienie dzieci" mimo że nie znamy się jeszcze zbyt dobrze. Wydaje mi się to troszkę podejrzane zwłaszcza że oboje jesteśmy w okolicach wieku 30 lat i wiadomo mamy lekkie parcie na dzieci. Moje pytania są następujące. W przypadku gdyby chciała mnie wykorzystać jako dawce nasienia i wystąpić później o alimenty, płaciłbym je w złotówkach czy euro? Czy ona może od tak w ogóle wyjechać z.dzieckiem w ciąży do Niemiec bez mojej zgody? Co Kobieta może zyskać będąca Niemczech samotna matką? Czytnieje dokument zrzeczenia się alimentów? Pytam bo tak to wygląda że zależy jej tylko na zajście w ciążę a gdy już to nastąpi to nie mam żadnej pewności że nie wyjedzie do Niemiec i mnie nie zostawi. Dodam iż gdyby zaszła w ciążę to bardzo chciałbym uczestniczyć w wychowaniu dziecka bo uważam że dziecko bez dwojga rodziców jest krzywdzone. Jednak wiadomo jakie są Kobiety i istnieje duże prawdopodobieństwo że ona chce tylko dziecka aby później mieć alimenty i dodatki jako samotna matka.
Ostatnia edycja: