Faktura za niechciany wpis w katalogu stron

• Autor wątku Autor wątku bhppartner
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Witam,
myslalem, ze po numerach z BSC juz mnie nic nie zaskoczy. A jednak przezylem SZOK.
UWAGA: nie chcac byc posadzony o wlasne interpretacje wszystkie cytaty sa wklejone z dokumentow sygnowanych przez BSC – moga sie roznic czcionka, stylem, rozmiarem, stosownie do posiadanych dokumentow BSC – sa to wklejone wycinki zeby nie zawalic forum
dla wszystkich, sadu, prokuratury sluze 3 segregatorami dokumentacji

Pan Marcin pisze cytat „ja nie klamie” .....................
w zwiazku z powyzszym unizenie prosze o wyjasnienie:

Pan M, nie klamie - cytat doslowny wklejony z jego zaproszenia „Zapraszam Państwa do dodania swoich ofert handlowych jak i wizytówki firmy na portalu "http://www.businesssolutionscentre.pl" dla pierwszych 1000 firm rejestracja jest za darmo z pełnym dostępem do giełd i informacji handlowych zamieszczonych na portalu”
Moje pytanie – to na jakiej podstawie Pan M. Pozywa uzytkownikow wlasnego portalu ? Tym
bardziej ze portal nigdy nie osiagnal nawet polowy wymienionej ilosci uzytkownikow

Pan M, nie klamie - kiedy wysyla zaproszenie z portalu z Irlandi
Director
Perfect Solutions Centre
10 Fairgreen Court, Kilcock
Co. Kildare, Ireland
Ireland tel.: +353 851 237 150
Polish tel.: +48 608 393 460
"Blaszczyk@BusinessSolutionsCentre.com"
Moje pytanie – to na jakiej podstawie Pan M. Twierdzi, ze dotyczy to portalu z Legnicy ?

Pan M, nie klamie - kiedy wysyla zaproszenie do portalu tym razem z Wrocławia
Prezes Zarządu
Business Solutions Centre Sp. z o.o.
ul. Makowa 20/1
53-225 Wrocław
Ireland tel.: +353 851 237 150
Polish tel.: +48 608 393 460
"Blaszczyk@BusinessSolutionsCentre.com"
Moje pytanie – to na jakiej podstawie Pan M. Twierdzi, ze dotyczy to portalu z Legnicy

Pan M, nie klamie - kiedy wysyla do sadu regulamin jako dowod(bez daty, nie wiadomo czy jest to dziesiata wersja, a co najwazniejsze bez dowodu akcepatacji uzytkownika itd,)
Moje pytanie – to na jakiej podstawie Pan M. Twierdzi , ze on obowiazywal skoro jestesmy w posiadaniu 2 regulamonow z przed i po podstepnym wymuszeniu rejestracji?
Pytanie drugie – czy Pan naprawde liczyl na to ze nie mozna w internecie odszukac regulaminu z dnia rejestracji ?
Pytanie trzecie - skoro jest BRAK DOWODU AKCEPTACJI REGULAMINU przez uzytkownika, to czy nie bylo by korzystnie zalaczyc regulamin obslugi mlynka do kawy ?

Pan M, nie klamie - kiedy wysyla do sadu zadanie zaplaty z BSC Legnica skoro nie jest prawnie umocowany
cytat doslowny wklejony z regulaminu PSC z Irlandi z dnia rejestracji
Regulamin korzystania z portalu
"http://www.BusinessSolutionsCentre.pl"
Właścicielem portalu "www.businesssolutionscentre.pl/" zwanego dalej PORTALEM jest Perfect Solutions Centre z siedzibą w Irlandii, 10 Fairgreen Court, Kilcock Co. Kildare zwanym dalej PSC. PSC
Moje pytanie – na jakiej podstawie Pan M. Zada zaplaty jako BSC Legnica skoro zaproszenia jak i regulamin jest z Perfect SC z IRLANDII ?

Pan M, nie klamie - kiedy zalacza jako dowod ksero usera z data 23-06-2009 a wiec juz po windykacji KRUKA i po przeszlo roku (13 miesiecy) od dat rejestracji
Moje pytanie – czy nie lepiej wystawic z roku 3000 - to przeciez taka ladna cyfra ?

Pan M, nie klamie - kiedy podaje rozne firmy PSC Irlandia , BSC Sp z oo czy juz slynne BSC i adresy a dotyczace tego samego wydawaloby sie portalu
Moje pytanie – czy moze mi Pan powiedziec ktory z 6 (slownie szesciu) adresow jest prawdziwy?

Pan M, nie klamie - kiedy obraza pania Justyne i P. Waldemara i nie tylko (z wiadomych wzgledow nie podam doslownych cytatow z dokumentow BSC – udostepnie dla wszystkich zainteresowanych
Moje pytanie – a moze sie tak Pan odwazy i to samo powie o ................ jezeli nie bedzie po Pana mysli ?

Nie bede zanudzal. Ide napic sie kawy. Jak ktos chce to w wolnej chwili zadam nastepne pytania – bo naprawde chcialbym zrozumiec tych co nie klamia.

Z powazaniem

jactra

ps.
jak boli mnie glowa to ide do lekarza. Jak czegos nie rozumiem to ide do ...... ... albo sie pytam.

_chris_ napisał:
Usługodawca rejestruje jedynie IP stron, pomiędzy którymi zostało zestawione połączenie - a więc nie identyfikowana jest konkretna osoba dokonująca połączenia, a właściciel łącza.

Z wszystkich wypowiedzi na tym forum chris poruszyl najistotniejszy problem serwisu oferowanego przez www businesssolutionscentre pl . (BSC)
Otoz strona BSC nie zadaje sobie trudu zeby zweryfikowac dane osobowe uzytkownika. Jedyna skuteczna i prawnie legalna metoda to jest weryfikacja poprzez secure server (htpps:// a nie http:// ) poprzez bankowa weryfikacje danych osobowych klienta.
Jak narazie firma BSC identyfikuje komputer poprzez rejestracje IP, niestety od komputera nie da rade sciagnac naleznosc.
Co do metody oferowanych uslug to jest to najzwyczajniejsza pulapka i porzadne szanujace sie firmy takich metod nie stosuja. Takie metody oferowane sa przez kombinatorow i naciagaczy zerujacych na naiwniakach a szczegolnie na starszych osobach nie posiadajacych wiedzy komputerowej, prawnej i dajacej sie nabrac o bajeczce o IP.
Smutne jest to, ze stare przekrety i machlojstwa amerykanskie zbieraja teraz zniwo w Polsce bo w USA malo kto daje sie na to juz nabrac.
Jak prawidlowo weryfikowac dane osobowe klienta mozna nauczyc sie od www allegro pl . Dane osobowe wszystkich sprzedajacych na allegro sa weryfikowane.
Tam gdzie chodzi o kase powolywanie sie na IP jest wrecz niepowazne i amatorskie. Polecam korzystac z uslug profesjonalnych firm a nie amatorow.
Mam nadzieje ze sady w Polsce sa na biezaco z technologia internetowa i wysmieja zadania firmy BSC.
W Ameryce tego typu machlojki nazywaja sie "trial offer scam"
KRIS.gif

Ostatnia edycja:
Na zachodzie tego typu machlojki nazywaja sie rowniez "free trial scam" Polecam poszukac w google to sie wiecej dowiecie.
KRIS.gif

Ostatnia edycja:
Czy może ktoś podać mi linka do wyszukiwarki na BusinessSolutionsCentre.com i BusinessSolutionsCentre.pl bo nie chcę się rejestrować żeby nie wdepnąć w kolejne G podobne do iindex.pl :mad:

Proszę zobaczyć kto jest partnerem BSC Partnerzy*-*businesssolutionscentre Są cztery firmy, w tym firma windykacyjna Kruk od której są wezwania do zapłaty oraz Kancelaria Prawna Król & Partnerzy Spółka Partnerska Adwokatów i Radców Prawnych ze swoimi ponad stu prawnikami, która rozsyła przed sądowne wezwania do zapłaty. Czy to nie daje do myślenia ? Czy to nie było przypadkiem z góry zaplanowane działanie BSC że będzie miał do czynienia z firmami niepokornymi i które będą miały odwagą przeciwstawić bezprawnym praktyką pana Marcina. Chwała tym firmą że nie dały się zastraszyć windykacjami, sądami kancelariami prawnymi i walczą aby w państwie prawa było prawo, ponosząc o wiele większe koszty niż wpłata do BSC.

B.S.C napisał:
.....Co do firm - powtarzam kolejny raz Panu bo widzę że nie rozumie Pan tego - właścicielem każdej firmy jestem , lub byłem osobiście i to nie ma nic wspólnego z Pana sprawą. ... ja nie kłamię ....
1. W zachowanej kopii regulaminu z dnia 01.06.2008 r. (rejestracja w dniu 28.05.2008 r.)
Właścicielem portalu Start*-*businesssolutionscentre zwanego dalej PORTALEM jest Perfect Solutions Centre
z siedzibą w Irlandii, 10 Fairgreen Court, Kilcock Co. Kildare zwanym dalej PSC.
2. Właścicielem domeny businesssolutionscentre.pl do dnia dzisiejszego jest firma Hudson Arkadiusz Szustak http://www.dns.pl/cgi-bin/whois.pl
businesssolutionscentre.pl
Id abonenta nta164826 (FIRMOWA)
Serwery nazw dns.home.pl. [62.129.252.30]
dns2.home.pl. [213.25.47.166]
Utworzona 2007.12.20 14:40:41
Ostatnia modyfikacja 2009.12.22 19:08:59
Opcja brak
Registrar NetArt Spółka Akcyjna S.K.A.
Rondo Mogilskie 1 31-516 Kraków
Polska/Poland
+48.801 33 22 33
+48.12 297 88 10
+48.12 297 88 08
biuro@nazwa.pl
Abonent
Firma HUDSON Arkadiusz Szustak
Ulica Pomorska 54/13
Miasto 59-220 Legnica
Lokalizacja pl
Ostatnia modyfikacja 2007.04.23
3. Faktura wystawiona przez Business Solutions Centre, ul. Waly Rzeczne 5, 59-220 Legnica.
Właściciel serwisu PSC, właściciel domeny Hudson, faktura wystawiona przez BSC.

wainfobroker napisał:
1. W zachowanej kopii regulaminu z dnia 01.06.2008 r. (rejestracja w dniu 28.05.2008 r.)
2. Właścicielem domeny businesssolutionscentre.pl do dnia dzisiejszego jest firma Hudson Arkadiusz Szustak http://www.dns.pl/cgi-bin/whois.pl

3. Faktura wystawiona przez Business Solutions Centre, ul. Waly Rzeczne 5, 59-220 Legnica.
Właściciel serwisu PSC, właściciel domeny Hudson, faktura wystawiona przez BSC.

Panie Waldemarze,
jak Pan nie rozumie to ja przytoczę Panu cytat Pana Marcina z korespondencji, którą otrzymałam w dniu 17-07-2009r aby Pan lepiej zrozumiał:

CYTAT PANA MARCINA:

Pani Justyno zgodnie z informacjami które wcześniej Pani otrzymała ode mnie z moją firmą współpracuje 54 kancelarie prawne."

"Czyżby Pan Marcin zapomniał, że nad prawem polskim czuwa jeszcze prawo Unii Europejskiej !!! i ZASTRASZANIE UŻYTKOWNIKÓW PORTALU NIC PANU NIE POMOŻE, jest nas coraz więcej............ http://bscfaktury.phorum.pl/
"

Ostatnia edycja:
Jeżeli jeszcze raz któryś z userów będzie pisał posty używając kolorowych czcionek posty takie będę kasował bez czytania.

Czy już wiadomo jak się zakończyła sprawa sądowa z portalem BSC?

Pupgo napisał:
Czy już wiadomo jak się zakończyła sprawa sądowa z portalem BSC?

Wiadomo wyrok zapadł 16.03.2010. w SO w Legnicy, ale:
Wyrok w sprawie w/w firmy będzie za kilka dni i na pewno głośno o tym poinformujemy zainteresowanych jak i media w który opiszemy całą sytuację
Palma pierwszeństwa należy się BSC, więc czekam na podanie wyroku i nagłośnienie.

B.S.C napisał:
P.S.
Proszę na przyszłość czytać dokładnie treści regulaminów jak i serwisów czym się zajmują ponieważ B.S.C nie zajmuję się tylko promocją......
Ja czytałam dokładnie treść REGULAMINU inni też. Jak zinterpretował to SO w Legnicy 18-03-2010r ???

W oczekiwaniu na informację od BSC na temat wyroku nie jak informował BSC już dnia 27-10-2009:
B.S.C napisał:
Witam drodzy Państwo ...natomiast sprawa z Prokuratury została umorzona wobec B.S.C i tą informację ma właściciel w/w firmy. ...
ale 15.03.2010. umorzono postępowanie w Prokuraturze.

B.S.C napisał:
... ale prawda jest taka że 90 % tego co Pan napisał to stek kłamstw. Co do firm - powtarzam kolejny raz Panu bo widzę że nie rozumie Pan tego - właścicielem każdej firmy jestem , lub byłem osobiście i to nie ma nic wspólnego z Pana sprawą. ....
02.04.2010:
Google Text & Tabellen
kontakt z: Dział Obsługi Klienta 10 Fairgreen Court Kilcock Co. Kildare Ireland na stronach businesssolutionscentre.pl.

02.04.2010:
Google Text & Tabellen
kontakt z: Business Solutions Centre 10 Fairgreen Court Kilcock Co. Kildare Ireland na stronach businesssolutionscentre.pl.

02.04.2010:
Google Text & Tabellen
Kontakt: Obsługa Prawna Biuro Obsługi Prawnej Makowa 20/1 Wrocław Dolnośląskie Polska 53-225 na stronach businesssolutionscentre.pl.

Jak widać BSC nie śpieszy się z podaniem wyroku, wyręczam. 16.03.2010. Sąd Okręgowy w Legnicy po mojej apelacji zmienił wyrok Sądu Rejonowego i oddalił pozew, wyrok prawomocny w dniu ogłoszenia.
B.S.C napisał:
ale prawda jest taka że 90 % tego co Pan napisał to stek kłamstw. Co do firm - powtarzam kolejny raz Panu bo widzę że nie rozumie Pan tego - właścicielem każdej firmy jestem , lub byłem osobiście i to nie ma nic wspólnego z Pana sprawą.
W dniu rejestracji firm nie było zarejestrowanych domen lub BSC nie był ich właścicielem:

- domena businesssolutionscentre.cz data rejestracji 20.04.2009. źródło:
Businesssolutionscentre.cz - Business Solutions Centre Start-Business Solutions Centre
domena zarejestrowana 20.04.2009 na miesiąc przed wystawieniem faktury, jak mozna korzystać z kontaktów miedzynarodowego serwisu jak domena nie istniała w dniu rejestracji??.

- domena businesssolutionscentre.it data rejestracji 29.08.2008. źródło:
Businesssolutionscentre.it - Business Solutions Centre Start-businesssolutionscentre
domena zarejestrowana jest na firmę Business Solutions Centre sp.z o.o. z Wrocławia, która nie ma nic wpólnego, jak mozna korzystać z kontaktów miedzynarodowego serwisu jak domena nie istniała w dniu rejestracji??.

- domena businesssolutionscentre.com data rejestracji 20.12.2007. źródło:
Whois.net - Domain Names
Domena była zarejestrowana w dniu rejestracji ale jej włascicielem nie była żadna z firm BSC.

- domena businesssolutionscentre.ru data rejestracji 25.08.2008. źródło:
Domain information of businesssolutionscentre.ru | domaincrawler.com
domena zarejestrowana jest na firmę Business Solutions Centre sp.z o.o. z Wrocławia, która nie ma nic wpólnego, jak mozna korzystać z kontaktów międzynarodowego serwisu jak domena nie istniała w dniu rejestracji ??.

- domena businesssolutionscentre.de data rejestracji 12.08.2009. źródło:
businesssolutionscentre.de - BUSINESSSOLUTIONSCENTRE.DE - Whois - whois.de
jak mozna korzystać z kontaktów miedzynarodowego serwisu jak domena nie istniała w dniu rejestracji ?? a jej jej włascicielem nie była żadna z firm BSC.

- W dniu rejestracji jak i do dnia dzisiejszego nie ma domen:
- www.businesssolutionscentre.sk
- www.businesssolutionscentre.no
- Start*-*businesssolutionscentre to jedna i ta sama wersja językowa ale flaga angielska i amerykańska.

- dwie flagi włoskie z których jedna to wersja włoska a kolejna wersja angielska

- w zależności na którą flagę „wejdziemy” jest ich 10 a innym razem 8, serwisy międzynarodowe pojawiają się i znikają.
W dniu rejestracji był to portal dwujęzyczny „com” i „pl” a odpowiednio skonstruowane linki kierowały do „niby” domen międzynarodowych. CDN.

B.S.C napisał:
Witam drodzy Państwo ... 90 % tego co Pan napisał to stek kłamstw ...
Czy kłamstwem jest :?::?: że Regulaminy, którykolwiek weżmiemy pod uwagę nie ma w nich: zgodnie z USTAWĄ z dnia 18 lipca 2002 r. o świadczeniu usług drogą elektroniczną.1) (Dz. U. z dnia 9 września 2002 r.)
Rozdział 2
Obowiązki usługodawcy świadczącego usługi drogą elektroniczną
Art. 5. 3. Jeżeli usługodawcą jest przedsiębiorca, podaje on również informacje dotyczące właściwego zezwolenia i organu zezwalającego, w razie gdy świadczenie usługi wymaga, na podstawie odrębnych przepisów, takiego zezwolenia.
4. (10) Przepis ust. 3 nie narusza obowiązku określonego w art. 21 pkt 2 ustawy z dnia 2 lipca 2004 r. o swobodzie działalności gospodarczej (Dz. U. Nr 173, poz. 1807).
Art. 21. Jeżeli przedsiębiorca oferuje towary lub usługi w sprzedaży bezpośredniej lub sprzedaży na odległość za pośrednictwem środków masowego przekazu, sieci teleinformatycznych lub druków bezadresowych, jest on obowiązany do podania w ofercie co najmniej następujących danych:
2) numeru identyfikacji podatkowej (NIP);
CDN

B.S.C napisał:
Zgodnie z USTAWĄ z dnia 18 lipca 2002 r. o świadczeniu usług drogą elektroniczną.1)(Dz. U. z dnia 9 września 2002 r.)
Art.6.Usługodawca jest obowiązany zapewnić usługobiorcy dostęp do aktualnej informacji o:
1) szczególnych zagrożeniach związanych z korzystaniem z usługi świadczonej drogą elektroniczną, ?
2) funkcji i celu oprogramowania lub danych niebędących składnikiem treści usługi, wprowadzanych przez usługodawcę do systemu teleinformatycznego, którym posługuje się usługobiorca. ?
oraz USTAWĄ z dnia 23 kwietnia 1964 r. KODEKS CYWILNY 1) (Dz. U. z dnia 18 maja 1964 r.)
Art.661. §2. Przedsiębiorca składający ofertę w postaci elektronicznej jest obowiązany przed zawarciem umowy poinformować drugą stronę w sposób jednoznaczny i zrozumiały o:
1) czynnościach technicznych składających się na procedurę zawarcia umowy; ?
2) skutkach prawnych potwierdzenia przez drugą stronę otrzymania oferty; ?
3) zasadach i sposobach utrwalania, zabezpieczania i udostępniania przez przedsiębiorcę drugiej stronie treści zawieranej umowy; ?
4) metodach i środkach technicznych służących wykrywaniu i korygowaniu błędów we wprowadzanych danych, które jest obowiązany udostępnić drugiej stronie; ?
5) językach, w których umowa może być zawarta; ?
6) kodeksach etycznych, które stosuje, oraz o ich dostępności w postaci elektronicznej. ?

ad.3 w regulaminie z 01.06.2008 (kopia ze strony Internet Archive: Wayback Machine)
Właścicielem portalu Start*-*businesssolutionscentre zwanego dalej PORTALEM jest Perfect Solutions Centre z siedzibą w Irlandii, 10 Fairgreen Court, Kilcock Co. Kildare zwanym dalej PSC. PSC zastrzega sobie prawo do wprowadzania zmian w Regulaminie korzystania z PORTALU, który dostępny będzie na stronie http://www.businesssolutionscentre.pl/regulamin.html
oraz
Każdego klienta i użytkownika PORTALU oraz publikacji należących do PSC obowiązuje aktualny regulamin znajdujący się na stronie http://www.businesssolutionscentre.pl/regulamin.html
sprawdzamy podany link do strony z aktualnym regulaminem: "404: Nie znaleziono Przykro nam ale ten adres nie istnieje."
ad.5 o językach może innym razem
CDN

B.S.C napisał:
Bardzo ważny etap zawarcia umowy, potwierdzenie rejestracji poprzez przesłany link (ciekawostka potwierdzenie ponownej rejestracji bez rejestracji, kto wpisał mój adres email i nazwę firmy:?:), korespondencja wysłana z domeny "com" rejestracja w domenie"pl":
----- Original Message ----- From: "User Registration"
<businesssolutionscentre@businesssolutionscentre.com>
To: <w.adamczyk@hot.pl>
Sent: Saturday, August 29, 2009 8:00 PM
Subject: businesssolutionscentre - Your Registration is Pending Approval

Greetings Waldemar Adamczyk,
Thank you for applying for registration with us. We have
received your request and we will process it as soon as you
confirm your email address by clicking on the following
hyperlink:

http://www.businesssolutionscentre.pl/xxxxxxxxxxx

Once your email address is confirmed our moderators will be
notified to continue the activation process.
You will be notified by email of the progress of the process.
Email : w.adamczyk@hot.pl
Nazwa użytkownika : WA infobroker

Kind Regards,
Website Administration Team

Uwaga: Ta wiadomość została wygenerowana automatycznie przez
businesssolutionscentre (Start*-*businesssolutionscentre).
Korespondencja wysłana w języku angielskim a ustawodawca jasno określa:
USTAWA z dnia 7 października 1999 r. o języku polskim. (Dz. U. z dnia 8 listopada 1999 r.)
Art. 7. 1. Języka polskiego używa się w obrocie prawnym na terytorium Rzeczypospolitej Polskiej pomiędzy podmiotami polskimi oraz gdy jedną ze stron jest podmiot polski. Dotyczy to w szczególności nazewnictwa towarów i usług, ofert, reklamy, instrukcji obsługi, informacji o właściwościach towarów i usług, warunków gwarancji, faktur, rachunków i pokwitowań.
2. Podmiotem polskim w rozumieniu ustawy jest:
1) osoba fizyczna mająca miejsce zamieszkania na terytorium Rzeczypospolitej Polskiej,
2) osoba prawna lub jednostka organizacyjna nie posiadająca osobowości prawnej - prowadząca działalność na terytorium Rzeczypospolitej Polskiej.
3. Posługiwanie się w obrocie prawnym na terytorium Rzeczypospolitej Polskiej wyłącznie obcojęzycznymi określeniami, z wyjątkiem nazw własnych, jest zakazane.
kolejna korespondencja z systemu (ciekawostka faktura wystawiona dnia 28.06.2009):
----- Original Message -----
From: "www.businesssolutionscentre.pl" <businesssolutionscentre@businesssolutionscentre.com>
To: <w.adamczyk@hot.pl>
Sent: Monday, June 01, 2009 1:31 PM
Subject: Subscription renew for Waldemar Adamczyk at businesssolutionscentre

Hello Waldemar Adamczyk,

Thank you for renewing your subscription at businesssolutionscentre. You may now login to Start*-*businesssolutionscentre with your username and password.

Please do not respond to this message as it is automatically generated and is for information purposes only.
tłumaczenie z Google:
Witam Waldemar Adamczyk,

Dziękujemy za odnowienie subskrypcji na businesssolutionscentre. Możesz teraz zalogować się Start*-*businesssolutionscentre z nazwy użytkownika i hasła.

Prosimy nie odpowiadać na tę wiadomość, gdyż jest generowany automatycznie i jest wyłącznie do celów informacyjnych.
Odnowienie subskrypcji dwa dni po wystawieniu faktury, faktura wystawiona jeszcze w okresie 365 dni za darmo.
CDN

B.S.C napisał:
...prawda jest taka że 90 % tego co Pan napisał to stek kłamstw....

- zapoznanie się z treścią regulaminu na stronie rejestracji nie było i nie jest nadal możliwe:
businesssolutionscentre*-*businesssolutionscentre , na tej stronie nie było i nie ma zamieszczonego regulaminu (był/jest "gdzieś tam"). Odhaczenie, "zaptaszkowanie" odpowiedniego okienka nie było i nie jest warunkiem zapoznania się z regulaminem, wystarczyło odhaczyć okienko i bez zapoznania się z regulaminem przejść do następnego etapu rejestracji.

- przykładem prawidłowego przedstawienia regulaminu przed dokonaniem rejestracji jest Forumprawne, na stronach tego portalu w momencie rejestracji Forum Prawne - Zasady na forum wyświetlony jest regulamin i możliwe jest zapoznanie się z nim a po "zaptaszkowaniu" przejście do kolejnego etapu rejestracji.
- nie jest to odosobniony przykład taka sama forma prawidłowego przedstawienia regulaminu i jego akceptacji jest w serwisach:
Katalog Stron Niezłe Strony
Klub.eGospodarka.pl - Zasady na forum
Zarejestruj • phpBB3.PL • Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB 3.0 • Panel użytkownika
CDN

Powrót