P
prezes_koszalin
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 35
Pan policjant Adam P z wydziału PG w Koszalinie
napisał w notatce służj, która trafiła do akt sprawy, że:
- firma była lewa
- w miejscu prowadzenia działalności gospodarczej nikt mnie nie znał
- pomieszczenia nie były przygotowane do prowadzenia działalności
- cel założenia takiej firmy były wyłudzenia (286 kk)
oczywiście wszystko to bzdura, ponieważ posiadam wiele umów współpracy z innymi firmami w Polsce i zagranicą (faktury), dowodzące, że firma była aktywna.
Trudno mnie nie znać, ponieważ jestem głośny, aktywny...pracowałem od 5.30 do 1-2 w nocy...jest zeszyt prowadzenia wejść-wyjść w budynku
Prowadziłem też Żabke itd itd.
chodzi o to, że napisałem do prokuratury zawiadomienie o przestępstwie z art. 270kk, Pani prokurator odmówiła wczęcia postępowania, oczywiście napisałem zażalenie...i czekam.
Czy funkcjonariusz w/g was dokonał przestępstwa czy nie ?
Uważam się zniesławiony, taką notatką...chciałbym aby taki funkcjonariusz był ukarany.
napisał w notatce służj, która trafiła do akt sprawy, że:
- firma była lewa
- w miejscu prowadzenia działalności gospodarczej nikt mnie nie znał
- pomieszczenia nie były przygotowane do prowadzenia działalności
- cel założenia takiej firmy były wyłudzenia (286 kk)
oczywiście wszystko to bzdura, ponieważ posiadam wiele umów współpracy z innymi firmami w Polsce i zagranicą (faktury), dowodzące, że firma była aktywna.
Trudno mnie nie znać, ponieważ jestem głośny, aktywny...pracowałem od 5.30 do 1-2 w nocy...jest zeszyt prowadzenia wejść-wyjść w budynku
Prowadziłem też Żabke itd itd.
chodzi o to, że napisałem do prokuratury zawiadomienie o przestępstwie z art. 270kk, Pani prokurator odmówiła wczęcia postępowania, oczywiście napisałem zażalenie...i czekam.
Czy funkcjonariusz w/g was dokonał przestępstwa czy nie ?
Uważam się zniesławiony, taką notatką...chciałbym aby taki funkcjonariusz był ukarany.