O
oli.putanescu
Stały bywalec
- Odpowiedzi
- 447
Mam pytanie w imieniu mojej znajomej. Otóz wraz z kilkoma innymi osobami prowadzi ona pracownie terapeutyczną. Niestety wczoraj jej podwładna psycholog na swoim wallu na fb zamiesciła ( bez zgody) wizerunek jakiegos człowieka co podobno zaatakował jej psa gazem. Zezwała go publicznie od skurwieli, a co łatwo mozna było przewidzieć natychmiast posypał się hejt na człowieka w rodzaju " mordę mu zaj..." " zmasakrowałbym bym ch..." i tym podobne. Byli tez ludzie, którzy bronili człowieka , pisząc że nie ma ona prawa aby tak pisać i zamieszczać jego zdjęcia. Gdy pyskówka i hejt sięgnęły zenitu, a sprawą zaczęły się interesować media, post został skasowany.
Niestety, za to na stronie pracowni już od rana zaczęły się pojawiać negatywne opinie na temat tej pani psycholog. Ludzie masowo zaczęli wystawiać po 1 pkt i pisać " że zachowanie pani psycholog XX był skandaliczne, to rzutuje na całą pracownię" " wystawiam 1 pkt bo pani XX zezwała wczoraj człowieka od skurwieli" " Jak pani XX może pomagać komuś" itp itd.
Wiadomo, ze pani psycholog zachowała się niewłaściwie ale może da się coś z tym zrobić? Czy mozna ludzi którzy wystawiają te opinie jakos ukarać"? Bo w tej chwili jest to koszmarnie negatywny PR.
jezli zamiesciłem post w złym dziale to proszę o przeniesienie.
Niestety, za to na stronie pracowni już od rana zaczęły się pojawiać negatywne opinie na temat tej pani psycholog. Ludzie masowo zaczęli wystawiać po 1 pkt i pisać " że zachowanie pani psycholog XX był skandaliczne, to rzutuje na całą pracownię" " wystawiam 1 pkt bo pani XX zezwała wczoraj człowieka od skurwieli" " Jak pani XX może pomagać komuś" itp itd.
Wiadomo, ze pani psycholog zachowała się niewłaściwie ale może da się coś z tym zrobić? Czy mozna ludzi którzy wystawiają te opinie jakos ukarać"? Bo w tej chwili jest to koszmarnie negatywny PR.
jezli zamiesciłem post w złym dziale to proszę o przeniesienie.