K
KurosakiPL
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 46
Co zrobić gdy nauczyciel:
1. Ma własny system oceniania od 0 do 6 raz nawet 8 postawił w dzienniku.
2. Nie realizuje materiału, otóż moja klasa ma j.pol podstawowy zaś nauczyciel robi rozszerzony. A nawet czasem nie wiadomo skąd on to bierze.
2. Mą jakieś problemy psychiczne: jąka się, gada głupoty, ma zaniki pamięci, czasem stwierdza, że matura jest nie doskonała on by lepsza zrobił.
3.Nie przygotowuje pod kątem matury.
4 Zadaje tyle materiału, że człowiek nie jest w stanie tego opanować.
5. Każe nam recytować wiersze jak aktor jeśli się zająkniesz to dostajesz 1 a wiersz ma 40 wersów i to nie krótkich. Na naukę daje tydzień + materiał z 3 lekcji.
6. Próbuje oblać pół klasy łącznie przez 2 miesiące dostaliśmy ponad 100 jedynek.
2 lata moja klasa mat-fiz z nim wytrzymała, ale w 3 roku mu odbiło.
I nie zna umiaru. Wmówił sobie, iż to dla naszego dobra.
Czy jest coś co można zrobić. Dyrektor pozostaje bierny wychowawczyni tez bo się klasą nie interesuje. Po prostu tragedia szkoła jakiej nie znacie.
1. Ma własny system oceniania od 0 do 6 raz nawet 8 postawił w dzienniku.
2. Nie realizuje materiału, otóż moja klasa ma j.pol podstawowy zaś nauczyciel robi rozszerzony. A nawet czasem nie wiadomo skąd on to bierze.
2. Mą jakieś problemy psychiczne: jąka się, gada głupoty, ma zaniki pamięci, czasem stwierdza, że matura jest nie doskonała on by lepsza zrobił.
3.Nie przygotowuje pod kątem matury.
4 Zadaje tyle materiału, że człowiek nie jest w stanie tego opanować.
5. Każe nam recytować wiersze jak aktor jeśli się zająkniesz to dostajesz 1 a wiersz ma 40 wersów i to nie krótkich. Na naukę daje tydzień + materiał z 3 lekcji.
6. Próbuje oblać pół klasy łącznie przez 2 miesiące dostaliśmy ponad 100 jedynek.
2 lata moja klasa mat-fiz z nim wytrzymała, ale w 3 roku mu odbiło.
I nie zna umiaru. Wmówił sobie, iż to dla naszego dobra.
Czy jest coś co można zrobić. Dyrektor pozostaje bierny wychowawczyni tez bo się klasą nie interesuje. Po prostu tragedia szkoła jakiej nie znacie.