Firma kilkobranżowa

• Autor wątku Autor wątku krishna
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
K

krishna

Witam,
Założyłem sklep z dewocjonaliami i handluje nimi także na allegro.pl Wybrałem dewocjonalia ponieważ w moim mieście jest tego pełno i mam blisko. Ale także jest kilka innych producentów w moim mieście z innych branż. Ja myśle handlować kilkoma rzeczami naraz na allegro. Myślę, że z powiększeniem oferty firmy nie bedzie problemów, ale czy to bedzie wyglądało normalnie. "Sklep z dewocjonaliami zajmuje się także sprzedażą, zabawek, mebli , ubrań, obuwia, teczek na dokumenty, oknami i kilka innych."
Czy można tak zrobić i czy w ogóle wyglądało by to normalnie? Proszę o odpowiedź i jakąś porade.
pozdrawiam

Proszę uzupełnić wpis do ewidencji działalności gospodarczej.
Raczej nie radziłbym łączyć sprzedaży dewocjonalii i sex-shopu.

ale nie bo ja mam firme w AIP i place miesiecznie 240zl za preinkubacje. Bo jakbym prowadzil 2 firmy to bym musial placić podwójnie. A problem w ogole tym ze ja nie wiem czym handlowac bo jest kilka producentow w moim miescie i nie wiem co by sie najlepiej oplacalo. I tak myslałem wszystkim co mam dostepne, chociaz na allegro...czy mozna tak? bo ja raczej nigdy nie widzialem takiej firmy co by handlowal kilkomai branzami. No chyba że jakiś market czy coś takiego, ale nie o to mi chodzi.

To już inna "para kaloszy" :)
Proszę zwrócić się o pomoc do "fachowców" z inkubatora.
Od tego oni są.

Powrót