Firma Raport?

• Autor wątku Autor wątku geodziku
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
G

geodziku

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
5
Witam, mam pytanie, ponieważ nie bardzo się znam na tym chciałbym opisać swój przypadek : w 2008 roku zadzwoniła do mnie pani z POLKOMTEL że kończy mi się umowa i czy chcę ja przedłużyć, zgodziłem się, nie długo po rozmowie przyjechał kurier z którym podpisałem umowę, ponieważ byłem jeszcze na starej umowie nie od razu zacząłem korzystać z usługi, po ok 2 tygodniach zadzwonili do mnie z POLKOMTEL oferując przedłużenie umowy, kiedy powiedziałem im że dopiero co podpisałem umowę byli zdziwieni, po wyjaśnieniu im sytuacji poradzili mi napisanie skargi do plusa i wyjaśnienie sytuacji,(umowa wcześniej podpisana była oszustwem, plus obiecał zając się sprawa, podpisałem kolejną umowę na swój nr) na pismo do dziś nie dostałem odpowiedzi :( natomiast nie dawno odezwała się windykacja z firmy raport (na prawdę ludzie których nigdy nie chciało by się poznać) na początku było żądanie natychmiastowej spłaty, ostatecznie jednak zacząłem spłacać dług w ratach, mam pytanie czy firma RAPORT ma prawo do publikacji mnie jako dłużnika na internecie ? po rozpoczęciu spłaty ogłoszenie zostało ściągnięte, jednak kilka dni temu znów się pojawiło, drugie pytanie dotyczy firmy Telekom II FDM Sp. z o.o. S.K.A. czy ktoś słyszał, wie coś na temat tej firmy ?

Powrót