G
gucio6
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 10
Witam.
Prosze o pomoc w niebagatelnej sprawie która dotyczy nie zwróconych 2 kaset wideo do wypożyczalni.
Kilka dni temu otrzymałem pismo z firmy windykacyjnej SAF o nieuregulowanym zadłużeniu za nie oddane 2 kasety wideo.
i teraz UWAGA które wypożyczałem w 1999roku!!!! czli 10 lat temu!
Owe filmy zostały napewno oddane a oni ządają prawie 48 tyś zł!!!!!!!!!!!!
To już drugie pismo które dostałem, to które otrzymałem przed kilkoma dniami jak napisali jest ostateczne. Nie pisałem problemu tutaj wczesniej bo po konsultacjach ze znajomymi wywnioskowałem ze nie warto sie nic do firmy windykacyjnej odzywac.
Ale teraz po otrzymaniu drugiego pisma wraz z oznajmieniem o skierowaniu sprawy do sądu nie można usiedzieć w spokoju.
Co mam zrobić w takiej sprawie?
Przecież równie dobrze mogli by odezwac sie jeszcze za 2 lata i żądac 60 tyś!!
Prosze o szybką odpowiedz i podpowieź
Prosze o pomoc w niebagatelnej sprawie która dotyczy nie zwróconych 2 kaset wideo do wypożyczalni.
Kilka dni temu otrzymałem pismo z firmy windykacyjnej SAF o nieuregulowanym zadłużeniu za nie oddane 2 kasety wideo.
i teraz UWAGA które wypożyczałem w 1999roku!!!! czli 10 lat temu!
Owe filmy zostały napewno oddane a oni ządają prawie 48 tyś zł!!!!!!!!!!!!
To już drugie pismo które dostałem, to które otrzymałem przed kilkoma dniami jak napisali jest ostateczne. Nie pisałem problemu tutaj wczesniej bo po konsultacjach ze znajomymi wywnioskowałem ze nie warto sie nic do firmy windykacyjnej odzywac.
Ale teraz po otrzymaniu drugiego pisma wraz z oznajmieniem o skierowaniu sprawy do sądu nie można usiedzieć w spokoju.
Co mam zrobić w takiej sprawie?
Przecież równie dobrze mogli by odezwac sie jeszcze za 2 lata i żądac 60 tyś!!
Prosze o szybką odpowiedz i podpowieź