Firma windykacyjna wezwanie do zapłaty po 22 latach

• Autor wątku Autor wątku mjr.orzech
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
M

mjr.orzech

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
23
do mojej cioci przyszło pismo windykacyjne na nazwisko jej męża który nie żyje od 7 lat w adresie pisało spadkobierca imie nazwisko jej męża jakis kredyt z 1993 roku dzis mamy 2017 rok wrzucam zdjecia tego pisma i proszę o pomoc co z tym zrobić
d571c61819cc8.jpg.html

9e07807d6f00d.jpg.html

a26578daca747.jpg.html

Ostatnia edycja:
dodałem zdjecia ale nie widac ich niewiem dlaczego dodałem normalnie link do foto i niema

mjr.orzech napisał:
proszę o pomoc co z tym zrobić
Zapoznać się z podobnymi tematami, są ich tysiące. Potem dopytać w razie wątpliwości.

Kanas napisał:
Zapoznać się z podobnymi tematami, są ich tysiące. Potem dopytać w razie wątpliwości.
nie widziałem nic są same swieże 2-5 lat wstecz moje ma 22 lata

mjr.orzech napisał:
nie widziałem nic są same swieże 2-5 lat wstecz moje ma 22 lata
Dobry żart...
Widać, że nawet nie zainteresowałeś się tematem. Pozostaje poczekać aż komuś się zechce pisać tysięczny raz to samo, lub udać się do prawnika, tam za odpowiednią opłatą ktoś wszystko zrobi za Ciebie.

Ja już się przyzwyczaiłem. Temat jest dawno przedawniony. Nie reagować, nic nie wyjaśniać, czekać na listy z sądu. Jakakolwiek reakcja spowoduje lawinę telefonów i listów. Jak już ciotka zadzwoniła to niech albo blokuje przychodzące połączenia, albo zmieni numer.

digiton napisał:
Ja już się przyzwyczaiłem. Temat jest dawno przedawniony. Nie reagować, nic nie wyjaśniać, czekać na listy z sądu. Jakakolwiek reakcja spowoduje lawinę telefonów i listów. Jak już ciotka zadzwoniła to niech albo blokuje przychodzące połączenia, albo zmieni numer.
ok rozumiem nigdzie nie było dzwonie niech sie faka firma windykacyjna :evil:chciałem dodac że wujek jak umarł przepisał spadek wszystko było sądownie załatwiane kilka lat temu a ten papier przyszedł w tym tygodniu kuzwa 23 lata to jest parodia jakaś

mjr.orzech napisał:
chciałem dodac że wujek jak umarł przepisał spadek
Co zrobił? :D
W kwestii dalszej procedury - odbierajcie korespondencję z sądu, chociaż raczej z pozwem windykacja sie nie pofatyguje

marian.pazdzioch napisał:
Co zrobił? :D
W kwestii dalszej procedury - odbierajcie korespondencję z sądu, chociaż raczej z pozwem windykacja sie nie pofatyguje
Ok dziekuje wszystkim za pomoc i pozdrawiam :)

Powrót