D
dakos11
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 37
Swoja droga jaki mniej wiecej bedzie czas oczekiwania na rozprawe itp ?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Co konsumujesz najpierw, przystawkę czy danie główne?aisais napisał:dlaczego piszecie, żeby przedawnienie zostawić zostawić dopiero na rozprawę (skoro to jest główny zarzut)?
Komplet dokumentówaisais napisał:po prostu nie wiem do końca jakie inne zarzuty, poza przedawnieniem, mogę podnieść (w przypadku jak dostałem chyba komplet dokumentów)![]()
aisais napisał:Chyba, że dużo ludzi płaci jeszcze przed rozprawą a jak dochodzi do skierowania sprawy do sądu, to olewają listy z sądu...
Sąd ma rację.Pablo_klb napisał:Co Wy na to?
Tak to właśnie wygląda.Pablo_klb napisał:zadłużenie przedawnia się po 10 latach od wymagalności, lub 3 latach od października 2014 (po nowelizacji ustawy)
Dlaczego miałoby być?Pablo_klb napisał:Wynika z tego, że KGPN tak do końca nie jest na przegranej pozycji
wg tego sądu nie jest. W tej sprawie co sąd to inny wyrok...ale część główna nie jest przedawniona