M
michal7840
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 96
Witam. Nie dawno sie dowiedzialem ze nie splacilem jakiejs prowizji na allegro bo nie wchodzilem na swojego maila, dzisiaj zobaczylem wiadomosc na moim mailu od firmy windykacyjnej KRUK S.A.
Jestem jeszcze nie pelnoletni i nie mam kasy na splate tego dlugu, a jak powiem rodzicom to bede mial niezle przerabane. Co mi moze zrobic ta firma windykacyjna? Bo sie boje ze za niedlugo przyjdzie jakies wezwanie do sadu ;/ Prosze o pomoc.
Informacja o ZOBOWIĄZANIU
Szanowna Pani/Szanowny Panie,
Firma KRUK S.A. działa w imieniu i na rzecz Grupy Allegro Sp. z o. o. na podstawie umowy o obsługę wierzytelności z dnia 7 kwietnia 2010 roku.
Przypominamy o obowiązku spłaty zadłużenia zgodnie z poniższą specyfikacją:
Tytuł zadłużenia:
- opłaty podstawowe za wystawienie Towaru;
- opłaty za opcje dodatkowe przy wystawieniu Towaru;
- opłaty za inne usługi świadczone w ramach Allegro;
- prowizje od sprzedaży.
Kwota zadłużenia:
31.60*
Termin zapłaty:
2011-06-14
Niniejsze wezwanie jest propozycją polubownego zakończenia sprawy
Konto do spłaty zadłużenia:
69 1240 6960 8385 0001 2082 0670
Kruk S.A.
ul. Legnicka 56, 54-204 Wrocław
W razie jakichkolwiek pytań prosimy o kontakt telefoniczny pod numerem: 0717823048
Jeśli zadłużenie zostało uregulowane przed otrzymaniem niniejszej informacji, prosimy traktować powiadomienie jako niebyłe.
Jestem jeszcze nie pelnoletni i nie mam kasy na splate tego dlugu, a jak powiem rodzicom to bede mial niezle przerabane. Co mi moze zrobic ta firma windykacyjna? Bo sie boje ze za niedlugo przyjdzie jakies wezwanie do sadu ;/ Prosze o pomoc.