Firma windykacyjna.

• Autor wątku Autor wątku zagubiony313
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Z

zagubiony313

Użytkownik
Odpowiedzi
69
Witam

Mam pytanie czy możne jest jakaś możliwość niepłacenia firmie windykacyjnej kosztów zastępstwa procesowego. ?

zagubiony313 napisał:
Witam

Mam pytanie czy możne jest jakaś możliwość niepłacenia firmie windykacyjnej kosztów zastępstwa procesowego. ?
Napisz coś szerzej o sprawie, bo przypadki są takie że np. getBack żąda zapłaty kosztów których żaden sąd nigdy nie zasądził, jednakże getBack uważa całkiem inaczej...

a ja mam takie pytanie jesli kredyt nie jest na mnie musze wpuszczać windykacje do domu? Jesli kredytobiorcy nie ma

Ani ty ani kredytobiorca nie musi wpuszczac windykatora do domu. Nie ma takiego obowiazku. To taka sama osoba jakby to byl swiadek jehowy bez zadnych wiekszych "mocy".

Regand napisał:
Ani ty ani kredytobiorca nie musi wpuszczac windykatora do domu. Nie ma takiego obowiazku. To taka sama osoba jakby to byl swiadek jehowy bez zadnych wiekszych "mocy".
. ale oni twiwrdza ze tata miał pożyczkę pod zastaw i chca zabrać te rzeczy niewiem dlaczego tata podal pod zastaw sprzęt co należy do mnie co mogę zrobić w tej sytuacji?

Powrót